zondag 2 november 2014

Favorieten van oktober 2014 (filmpje!)

Jaja, deze maand een favorieten-video in plaats van een artikel! Ik ben gek op dit soort maandelijkse video's, dus ik kon het zelf niet laten. Laat maar in de comments weten of jullie dit het liefst maandelijks willen zien of dat een artikel (tussendoor) toch wel fijner is. En ik ben natuurlijk ook benieuwd naar jullie meest favoriete product van de afgelopen maand! Wat vinden jullie trouwens van de twee genoemde sneak peeks? ;)


Soms heb je van die dagen dat het totaal niet lukt om een video op te nemen... de buurman die opeens besloot om in zijn busje onder je raam te gaan rommelen, zijn vrouw die een paar keer langs komt om te kletsen, een andere buurman die buiten (??) gaat stofzuigen... de camera die weigert scherp te stellen.... ik moest deze video in totaal 3 keer opnemen, totdat het echt te donker werd. Maar volgens mij is het resultaat nog wel aardig gelukt. Althans, ik hoop dat jullie dat ook vinden. :)

5 opmerkingen:

 1. Ik houd wel van een filmpje! Maar ook een artikel lees ik even graag :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk filmpje hoor en mooie favorieten heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja hoor, de video ziet er prima uit :-) Leuke favorieten heb je geselecteerd deze maand. Is het erg dat tussen al die geweldig mooie cosmetica mijn aandacht het meest uitging naar die chocoladereep...? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha ik begrijp het volledig :P

   Verwijderen
  2. Super leuke video! En je haar is zooooo mooi!

   Verwijderen