maandag 10 november 2014

Filmpje: Sephora.com shoplog

Jaja, misschien hebben jullie het al op social media voorbij zien komen, maar ik heb dus weer een bestelling in de Amerikaanse Sephora webshop geplaatst! Vorige week was mijn pakje binnen en ik kon niet wachten om er een video over te maken. Ik filmde weer tegenover het raam, dus sorry voor het fronsen, maar dat kon op dat moment niet anders. Ik ben echt ontzettend blij met alle spulletjes en ben het meeste nu al volop aan het gebruiken!


Check hier het artikel over mijn eerste sephora.com bestelling, waarin ik ook meer vertel over de bijzonderheden van deze webshop. Als je net zo gek bent op limited editions, bijzondere feestdagen-producten/sets en gewoon kwalitatief goede merken die helaas niet in Nederland te koop zijn, check dan zeker binnenkort de Sephora webshop! En laat mij ook even weten naar welk product jullie het meest benieuwd zijn of met welk product jullie bijvoorbeeld een look willen zien.

6 opmerkingen:

 1. Jaa, ik zag hem net op youtube. Je hebt echt leuke dingetjes gekocht, ik verliefd op die blush palette van Tarte.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik krijg meteen zin om ook van alles te kopen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke dingen heb je gekocht!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie haul zeg! Dat Tarte palette zou ik ook heel graag kopen. Of nog beter, krijgen voor Kerst, lol :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gave bestelling, ik wil echt ook eens shoppen daar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een fijne producten!!!! Ik heb het Stilla palette gekocht (waarvan jij vertelde dat de pigmentatie niet zo goed was) volledig mat en heel eerlijk, super super pigmentatie, dus bekijk dat de volgende keer zeker maar eens! (ik ben ook niet goed voor je portemonnee :))

  BeantwoordenVerwijderen