zaterdag 29 november 2014

Geshopt @ The Body Shop (make-up evening)

Als je een klantenkaart van The Body Shop hebt, dan krijg je eens in de zoveel tijd leuke aanbiedingen in je mailbox. Laatst kreeg ik een uitnodiging voor een soort koopavond. Normaal ga ik er nooit echt op in, maar het is altijd gezelliger om met z'n tweeën te gaan. ;) En gezellig was het zeker! Natuurlijk kon ik niet met lege handen weg. Niet alleen omdat je extra korting kreeg op bepaalde producten, maar ook omdat er een goodiebag op je zat te wachten bij besteding van €35. Erg leuk, toch? En man, wat was het lang geleden dat ik bij The Body Shop iets gekocht heb! Ik weet nog dat ik vroeger een aantal van die spaarkaarten per jaar had, de ene raakte na de andere vol. Maar de laatste keer dat ik er iets gekocht heb... heel lang geleden. Zo lang geleden dat mij dus verteld werd dat die klantenkaarten (spaarkaarten) voortaan gratis zijn, met dezelfde voordelen als vroeger. Ik heb dus maar weer een nieuwe aangeschaft, aangezien die van mij dus allang verlopen was. ;)De buit! Ik kocht een tweetal oude favorieten, zoals Blue Corn Deep Cleansing Mask. Ik heb er al eerder een review over geschreven, en niet voor niets heb ik dit het beste masker ever genoemd. Vooral als je huid behoefte heeft aan een hele diepe reiniging en niet zo gevoelig is voor tintelende ingrediënten, dan is dit da bom. Bijna letterlijk. Dit masker is zo sterk, heerlijk! Ik heb hier al zoveel potjes van gehad, ben blij om hem weer tussen mijn verzorgingsproducten te hebben. Ook Banana Shampoo heb ik al (heel lang geleden) gehad. Ik rook weer even aan het flesje en het bracht mij weer helemaal terug in de tijd. Volgens mij maakte deze shampoo mijn haar lekker zacht, dus ik kan niet wachten om hem weer te gaan gebruiken... alleen al voor de geur onder de douche. ;) Vanilla Brulee Body Polish komt uit de feestdagen limited edition. Er zijn drie nieuwe geuren, waarvan ik Vanilla Brulee het lekkerst vind. Het is zo'n verleidelijke warme geur, precies waar ik van hou. En body polish is weer eens wat anders dan de zoveelste douchegel. Ik hoop alleen dat hij niet té mild gaat scrubben.Volgens mij had The Body Shop laatst hun oogschaduw-mono's vernieuwd. De kwaliteit is echt geweldig, ik moest er een meenemen. Ik neigde, zoals altijd, enorm naar wat roestige bruine kleuren, maar ik besloot om deze bruin/grijzige tint mee te nemen. Dit is #225 Brownie & Clyde en ik vind hem geweldig! Het is zo'n makkelijke kleur waar je een niet al te zware smokey eye mee kunt te creëren. De volgende dag heb ik hem gelijk al gedragen, en ja, ik ben fan! Misschien binnenkort verwerken in een look? Mijn laatste aankoop werd... nagellak! Alsof ik een winkel kan verlaten zonder een nieuwe kleur uit te kiezen. Dit is #310 Cupid Pink, het is een opvallende roze kleur die ook een beetje naar rood neigt. Echt een perfect kleurtje voor elk seizoen! De kwaliteit schijnt ook geweldig te zijn, ik ben dus heel benieuwd!En dit is de inhoud van de goodiebag. Op zich niks heel schokkends, maar het is natuurlijk altijd leuk om iets extra's te krijgen. Er zitten twee fullsize producten uit de Wild Rose lijn in: een handzeep en een grote tube handcréme. Verder nog twee mini proefjes van douchegels uit de feestdagen-lijn (altijd handig voor weekendjes weg), het monstertje van de nieuwe geur Red Musk (niet mijn ding, veel te mannelijk) en een stoffen tasje met glitter-konijntje erop. Best leuk dit!

Zijn jullie wel eens bij zo'n avond geweest en wat hebben jullie als laatst van The Body Shop gekocht?

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuke aankopen heb je gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik krijg die mails ook altijd, maar ben zelf nog ooit op zo'n avond geraakt :-) Wel een mooie goodie bag!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben het helemaal met je eens wat betreft de pigmentatie van de oogschaduw!

    BeantwoordenVerwijderen