vrijdag 7 november 2014

Geurkaarsen

Het voordeel van dit koud weer is dat je eindeloos (geur)kaarsen kunt branden. Dit doe ik dan ook, graag zelfs! Vandaag deel ik een paar nieuwe ontdekkingen en favorieten op dit gebied. Speciaal voor jullie, geurkaarsen-liefhebbers, net als ik. ;)Dat Hema een heleboel fijne spulletjes voor thuis heeft, wisten wij al. Maar ze hebben blijkbaar ook hele gave geurkaarsen! Ik bedoel, dit is toch al leuk om te zien! Zo'n pastel-roze variant staat toch extra mooi in je woonkamer/slaapkamer? Ze zijn er in verschillende maten en dit is (een van de) grootste. Jasmine, Fresia & Pear is een heerlijke zoetige geur. Een beetje bloemig en fruitig tegelijk, echt lekker.Hoe goed de geurkaarsen ook zijn, het sterkst vind ik toch de wax melts ruiken. Vooral die van Yankee Candle. Laatst was ik in Amsterdam en ik heb weer een voorraadje ingeslagen (te koop bij Magna Plaza). Die heerlijke najaarsgeuren, ik kan er niks aan doen! Honey & Spice heb ik op dit moment in mijn brandertje en hij is zoooo enorm lekker! De hele kamer is binnen no time gevuld met deze warme geur, love it!En als je niet "te ingewikkeld" wilt doen, ook Kruidvat verkoopt hartstikke leuke geurkaarsen. Zoals deze met de geur van Wild Orchid. Lekker zoet bloemig. En een paars kleurtje past natuurlijk perfect bij de rest van mijn kaarsjes. ;) Ze zijn er ook in verschillende maten, dit is een van de kleinere. Dit is, eerlijk gezegd, een van de minst favoriete van de drie. Maar toch nog erg lekker en vooral makkelijk.

Welke geurkaarssen of wax melts branden jullie op dit moment?

5 opmerkingen:

 1. Ik kocht onlangs een geurkaars van Rituals, hun wintergeur. Heerlijk! Die van de Hema heb ik nog nooit geprobeerd, wel een goede tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk he, geurkaarsen! Ik heb ze gisteren bij Primark gekocht, die hebben ze in veel geuren en maten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben er ook dol op en heb snel de neiging om er meer te kopen zodat ik kan afwisselen maar moet nu eerst even wat opmaken :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de aardbei van de IKEA echt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen