vrijdag 14 november 2014

Herfst/fall 2014 lookbook

Het typpen van "gewone" artikelen is een beetje mislukt deze week. Maar ik kon niet wachten om de nieuwste video met jullie te delen! Het is wel iets anders dan normaal, geen beauty, maar... fashion! Je zou het een experiment kunnen noemen, ook weer eentje uit de serie "ik vind het leuk om zoiets van anderen te zien, dus waarom niet zelf eens proberen". Met grote dank aan manlief die het videograven-vak binnen no time onder de knie had! Als jullie dit soort video's leuk vinden, dan probeer ik hem te overtuigen om dit soort projecten vaker met mij op te pakken... ;) Enjoy! En laat mij vooral weten wat jullie van dit soort video's vinden!

4 opmerkingen:

  1. Leuke video, doe dit maar vaker! Die eerste outfit is lekker stoer :-) Vind je blauwe jas met die fluffy kap ook heel tof. En dat bordeauxrode jurkje van Forever21 is ook erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een super leuke video!!! Echt dit vind ik leuk en sweet en aangenaam en anders en gewoon GOED!!!

    BeantwoordenVerwijderen