woensdag 5 november 2014

Lisa made me buy it

Read the English version beneath

Lisa Eldridge om precies te zijn. Als jullie haar niet volgen op haar blog of YouTube kanaal (Google haar naam eens), dan missen jullie echt wat. Lisa is een celebrity visagiste en zij deelt graag haar geheimen. Vooral als Lisa een product geweldig vind en zij laat in een video zien hoe het werkt dan ben ik al snel overtuigd. In mijn stash heb ik eend drietal producten ontdekt die ik "op advies van" heb gekocht. Is het nou een door Lisa veroorzaakte hype of zijn de producten echt zo bijzonder? Lees in dit artikel mijn mening.Ik begin met Dermablend foundation van Vichy. Lisa had een keer een geweldige video gemaakt met allemaal tips over het bedekken van acné-huid. Hierin gebruikte zij deze foundation... als concealer. Dermablend foundation is enorm dekkend. Het is zelfs vrij dik te noemen. Het aanbrengen over je hele gezicht zou ik niet adviseren (behalve misschien als je echt een hele stevige dekking nodig hebt). Je kunt beter een luchtigere foundation gebruiken met een beetje hulp van Dermablend op de meest rode plekjes. En het werkt gelijk! Deze foundation is zo enorm gepigmenteerd en dekkend dat je maar een klein druppeltje nodig hebt per keer. Dat is dan wel weer een nadeel - je zult het nooit helemaal op krijgen zolang je het alleen als concealer gebruikt (na een jaar moet je je foundation sowieso eens gaan vervangen). Maar ach, dat maakt niet uit. Wie klaagt nou weer over een product dat te zuinig in gebruik is? ;) Ik gebruik het trouwens zelf graag in combinatie met een fluffy concealer-kwast, zo krijg ik meer een gelijkmatig effect. Voor wat meer dekking breng ik het wel met mijn vingers aan. De regel is vooral - niet overdrijven, zodat het er nog steeds natuurlijk uitziet terwijl de dekking echt top is.De Secret Camouflage concealer-duo van Laura Mercier heeft Lisa eens tot haar "life safer" uitgeroepen. Ze schijnt het overal mee naar toe te nemen. Natuurlijk moest ik ook zo'n concealer hebben, ik ben gek op producten die je teint zo egaal mogelijk maken (dat blijkt :P). En ik moet eerlijk zeggen: nee, geen re-buy voor mij. Misschien komt het doordat het doosje niet helemaal soepel sluit... maar ik vind hem aan de droge kant. Ik hou van creamy concealers, diegene die je makkelijk met je vingers kunt aanbrengen en uitblenden. Maar deze is vrij stroef van structuur en dat vind ik minder fijn werken (al wordt hij zachter door de aanraking van de vingers). Het is wel fijn dat er twee kleuren in zitten. De ene is een echte concealer kleur, de andere is veel lichter - ideaal om als highlighter onder de ogen te gebruiken. Het is verkrijgbaar in meerdere tinten en dit is volgens mij de medium-kleur die Lisa ook heeft (tja, dat ook dus!). Deze concealer doet mij trouwens enorm veel denken aan Eve Pearl Salmon Concealer, maar dan een stuk groter en stroever. De houdbaarheid van deze is misschien wel iets beter, maar toch... Nee, niet echt mijn ding. Laat maar weten of jullie ervaring met deze concealer hebben en of hij inderdaad aan de harde kant is!"Ik hou van Eyeko mascara's!" - zei Lisa een keer. En ja hoor, tijdens de eerst volgende trip naar Londen belandde een Eyeko mascara in mijn shopping mandje. Ik koos voor Black Magic mascara omdat deze alles beloofde - krul en drama. Geef mij maar die wimpers die voor een uitgesproken oogopslag zorgen! En ik moet zeggen - ja, dit is een erg fijne mascara! Kijk maar naar de foto's hieronder...Krul dankzij het gebogen borsteltje - check! Opvallende wimpers - check! Het geeft mij volume en lengte en mijn wimpers zijn gits-zwart. Ik ben hartstikke gelukkig met deze mascara! Ik zal hier zeker nog back-ups van halen.... naast die blauwe exemplaar die ik hier nog heb liggen... tja, het zat in een set en ik dacht "waarom ook niet". En wederom had Lisa gelijk, waarvoor dank!

English version:
I love Lisa Eldridge! You must know her as a celebrity make-up artist and she has a lovely YouTube channel and blog. I have three products in my stash which where recommended by Lisa. First of all - my Dermanblend foundation by Vichy. She used it as concealer in a video once.It gives a lot of coverage, that's why it's really amazing! I use a small fluffy concealer brush to apply it, but for extra coverage you can use your finger tips. The Secret Camouflage concealer-duo by Laura Mercier is a "life saver"..,, that's what Lisa says. I bought it in London, but I'm unfortunately a bit disappointed. I hoped it would be more creamy, but it isn't. Maybe it's because the packaging don't close easily. Please let me know if yours SC concealer also isn't too creamy! It is lovely that it contains two colour: the regular concealer shade and the highlighter-color, which you can use under your eyes. At last there is a mascara... Lisa loves Eyeko mascara's, so I wanted to try it too! I chose the Black Magic mascara because it promised curl & drama. And yes, I love dramatic lashes, it gives my eyes more expression. I really love this mascara, so thank you, Lisa, again!

5 opmerkingen:

 1. Die mascara geeft inderdaad een mooi resultaat! Verrassend eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De mascara ziet er zo goed uit, ik kende Lisa nog helemaal niet. Bedankt voor de tip.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De mascara geeft een mooi resultaat, die onthou ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. You gotta love her! Heb de Dermablend gisteren nog in mijn handen gehad...maar dan toch weer terug gelegd...ooit koop ik hem!

  BeantwoordenVerwijderen