donderdag 13 november 2014

Mijn nieuwe Ciaté kleuren (via Big Bazar)

Weten jullie nog dat ik vertelde dat Ciaté nagellak te koop was bij de Big Bazar? Daar heb ik toen flink van geprofiteerd. En vandaag laat ik graag alle nieuwe kleurtjes zien. Ciaté is toch wel een van de beste nagellak-merken. De kwaliteit is echt heel fijn en je wordt bijna nooit teleurgesteld. Je betaalt er ook wat voor... alhoewel... die 3 voor €10 actie van Big Bazar was wel aangenaam te noemen. ;)Kunnen jullie al merken dat ik in de feestdagen-stemming begin te komen? :P Dat zijn behoorlijk veel glitters, ja. We beginnen met de meest opvallende van de vier...De foto's van dit lakje had ik ook al op Instagram gedeeld. Wat een feestelijk kleurtje is dit, zeg! Love Letter bevat een mix van grove en fijne glitters. Er zitten rode en roze tinten in, super mooie combinatie. Door de grove glitter dekt het lakje best goed, ook al lijkt het op de foto's met flits minder te zijn. In het echt heb je geen last van ruimtes tussen de glitters. Natuurlijk kun je zo'n kleur makkelijk als topcoat dragen, maar met 2 lagen is het eigenlijk niet eens echt nodig.En over topcoats gesproken... De kleur Party Shoes is er wél een. Hier draag ik hem over een semi-dekkende lichtroze kleur. Check die glitter... wow, ik wist niet dat het zo'n bijzondere shimmery nagellak was! Het lijkt een goud/zilveren kleur, maar er zitten ook groenige glitters tussen. Pretty! De combinatie met een neutrale basis-kleur vind ik persoonlijk erg geslaagd. Maar ik ga hem ook eens over een fellere kleur dragen.Wie houdt nou niet van een mooie perzik-kleur? Eerlijk gezegd had ik verwacht dat Members Only iets meer dekkend zou zijn. Hij bleek vrij transparant te zijn, zelfs met 2-3 lagen. Op zich is dat niet erg, vooral bij zo'n pastelkleurtje. Maar toch... De kleur zelf is heel mooi. Zacht peachy met een hele subtiele shimmer er doorheen. De glans die de shimmer geeft vind ik ook leuk om te zien, het blijft heel subtiel maar toch bijzonder.Tot slot nog de kleur Carousel, waarvan ik verwacht had dat het meer een zilveren topcoat zou zijn. Vandaar dat ik hem wilde combineren met een taupe/paarsige kleur. Maar dat was niet zo... Sterker nog, deze kleur dekte al perfect vanaf de eerste laag! Dat had ik niet verwacht, vooral bij een glitter-lak. Ik heb er dus uiteindelijk een soort ombré-effect mee geprobeerd te maken (ik en nailart... gaat gewoon niet :P) en op zich staat het niet eens zo verkeerd. De volgende keer alleen misschien iets minder zilver. Carousel is absoluut een van mijn favorieten van deze 4. Wat een fijne kwaliteit en wat een mooie shimmer. De kleur zit ook weer tussen goud en zilver in, heel bijzonder.

7 opmerkingen:

 1. Mooie kleuren , ik heb er 1 gekocht

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kleuren! Zo jammer dat er hier geen Big Bazar in de buurt is..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vooral de eerste en de laatste vind ik onwijs mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Love Letter is echt onzettend mooi.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zijn ze mooi zeg, vooral die laatste kun je zo'n mooi kleurverloop mee maken :)

  BeantwoordenVerwijderen