vrijdag 28 november 2014

New lippies: Kiko, Dior, Kat von D, NYX

De laatste tijd heb ik een paar mooie nieuwe exemplaren aan mijn lipproducten stash mogen toevoegen. De ene komt uit Duitsland, de andere helemaal uit Amerika... Ik besloot er een verzamel-artikel/review van te maken. Met swatches op mijn lippen en al. Zijn jullie benieuwd? Lees dan snel verder.Net als heel veel mensen (met dank aan Kylie Jenner) neig ik de laatste tijd naar wat bruinere tinten. Met hier en daar een roze kleurtje doorheen. Bij de Amerikaanse Sephora bestelde ik een tussen-kleur van Kat von D, die precies de goede hoeveelheid bruin en roze erdoorheen heeft. Een stapje verder werd mijn nieuwe Kiko lipstick. De rest van de kleuren is roze, heerlijk girly.Van links naar rechts: NYX Butter Gloss in Crème Brulee, Kat von D Studded Lipstick in Lovecraft, Kiko Unlimited Stylo in #13, Kiko Smart Lipstick in #902, Dior Addict Lipstick in #457 Candide. Duidelijk een patroon aan kleuren, toch? ;)Dit is al mijn tweede Butter Gloss van NYX. Ik heb er ook een in koraal-kleur en ik vond hem zo fijn dat ik per se nog een kleur wilde hebben. Ik koos voor Crème Brulee omdat het een zachte roze kleur is die overal wel bij past. Je kunt hem gewoon zo op je lippen dragen, maar hij staat ook prachtig in combinatie met een lipstick. Vooral met licht-roze kleur (en al helemaal met Dior lipstick die ik hieronder laat zien) staat deze gloss super mooi. Alle Butter Glosses ruiken naar de naam van de kleur. Dus drie keer raken hoe lekker zoet deze is.... heerlijk! Deze lipgloss is zacht, voelt fijn en romig aan en blijft redelijk goed zitten. Love it!Lovecraft van Kat von D is mijn nieuwe liefde... alhoewel, ik hou echt van alle lipproducten uit dit artikel, maar dit is toch wel een extra bijzondere. Niet alleen de vormgeving van deze lipstick is geweldig. De pigmentatie, de kleur en de consistentie zijn helemaal top! Deze lipstick heeft een matte finish, maar het maakt mijn lippen niet droog (dat kan ik nu zeker niet gebruiken). Door deze finish blijft de kleur ook echt wat langer zitten. Een kleine maaltijd overleeft hij met gemak. Maar na meerdere kopjes thee moet ik de kleur iets bijwerken. De geur doet mij een beetje aan MAC lippenstiften denken, heel aangenaam. Ik wist dat de lipsticks van KvD goed waren, maar nu ben ik ook zelf overtuigd... en ja, meer kleuren staan al op mijn wishlist.En over matte bruine lipkleuren gesproken... Unlimited Stylo lipsticks van Kiko zijn long-lasting, en #13 is volgens mij gelijk ook de donkerste kleur. Heel donker vind ik hem niet, maar hij is zeker donkerder dan de rest uit deze selectie. En vrij gewaagd, zo'n kleur had ik nog niet. Ik moet zeggen, ik ben serieus geobsedeerd door deze lippenstift! De kleur is geniaal! Hij is inderdaad bruin, behoorlijk bruin, maar er zit ook een beetje roze doorheen. Hij is een stukje donkerder dan Kat von D kleur en droogt matter op. Hierdoor trekt hij behoorlijk in de lijntjes, maar dat vind ik persoonlijk niet heel erg. Deze lippenstift is namelijk enorm langhoudend hierdoor! Een flinke maaltijd en een paar kopjes thee erachter aan? Dat kan de kleur makkelijk aan. Je moet alleen geen dikke laag van deze lippenstift aanbrengen, dan kan het een beetje gaan "afbrokkelen". Een dun laagje geeft een mooier resultaat en de kleur blijft net zo goed zitten. Ik weet niet wat er met deze kleur is, maar ik vind hem geweldig.Een andere Kiko lipstick is mijn Smart Lipstick. Ik heb er vaker over gelezen dus ik moest hem eens uitproberen. De kleur #902 is heel zacht roze. Het bevat hele fijne shimmer die je vooral op de lippen ziet. De kleur is echt heel zacht en mooi. Het is niet te licht, maar precies goed voor elke dag. Het voelt zacht op de lippen aan en trekt niet in de lijntjes. De kleur blijft redelijk goed zitten en overleeft met gemak een klein hapje. Je hebt daarna nog steeds een fris kleurtje op je lippen.Tot slot mijn prachtige nieuwe Dior lipstick. Dit was een koopje! Ik kwam hem tegen in de sale bij een Duits warenhuis. Het werd verkocht met zo'n monstertje eraan vast, voor een zacht prijsje. Ik weet niet of het de bedoeling was, maar ik kreeg dus en het monstertje en de lippenstift in het doosje mee. Het monstertje heb ik thuis gedesinfecteerd, dus nu heb ik in feiten twee lippenstiften (waarvan 1 zonder hulsje, maar oké). Super leuk toch? Maar goed, ik laat aan jullie alleen het mooie exemplaar zien. Want alleen het hulsje al is een plaatje om te zien! De Addict Lipsticks staan erom bekend dat ze fijn aanvoelen en glossy eruit zien. En dan heb je ook nog zo'n zachte roze kleur... Candide is echt dé perfecte onschuldige roze tint. Perfect voor elke dag, maar ook zeker feestelijk genoeg. Een hele mooie toevoeging aan mijn stash.Zoals ik al eerder aangaf, kun je Kat von D producten alleen bij de Amerikaanse Sephora vinden (lang leve de fijne webshop). NYX en Dior zijn in Nederland verkrijgbaar (ook al heb ik beide in Duitsland gekocht). Voor Kiko zou je (helaas) nog naar Duitsland moeten. Maar binnenkort wordt ook in ons kikkerlandje een vestiging geopend! Nou ja, binnenkort, toevallig vandaag zou de eerste Kiko vestiging in Amstelveen moeten open gaan. Eindelijk!

9 opmerkingen:

 1. Die lipstick van Kat Von D is erg mooi.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een hoop mooie en zachte kleuren <3 Ze staan je stuk voor stuk erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waauw, dit soort kleuren staan jou echt heel goed, vind ze stuk voor stuk erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lovecraft heeft echt wel een super gave huls!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk zo'n mazzeltje bij die Dior lipstick, hij staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind ze allemaal echt heel mooi, ik wil zelf ook nog zo'n kleurtje. 902 van Kiko heb ik ook maar die vind ik me niet zo heel erg mooi staan eigenlijk...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik hou van deze kleuren! Lekkere, vrouwelijke lichte kleuren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jij kan weer even vooruit, of niet hihi want je hebt nooit genoeg! Hele mooie kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die kat von d verpakking is wel heel erg mooi zeg :)

  BeantwoordenVerwijderen