zondag 30 november 2014

Nude Gel by Claire's

Ik was helemaal vergeten hoe fijn de nagellakjes van Claire's zijn! Ik liep er laatst weer eens naar binnen, maakte gebruik van een actie en was daardoor in het bezit van een nieuw exemplaar. Claire's speelt altijd wel goed in op trends met hun nagellakken. Zo ook met deze, uit de Gel Nailpolish lijn. Een nagellak die alle voordelen heeft van een gel nagellak, zonder dat je daar een speciale UV lamp voor hoeft te gebruiken? Yes, please!Nude kleuren nagellak gaan nooit uit de mode. Elk seizoen zijn ze actueel, en het is even fijn om dit soort kleuren tussen al die gekke feestdagen-glitters te kunnen dragen. Nude Gel is bruinige beige met een druppeltje roze er doorheen. Daardoor lijkt de kleur net iets frisser en natuurlijker. Een leuk kleurtje voor elke gelegenheid, en al helemaal voor op het werk/school/waar je ook bent.De foto's zijn gemaakt op de tweede dag. Ik weet nog niet of hij het bijvoorbeeld een week gaat volhouden, maar ik heb het vermoeden dat dit kleurtje lang netjes zal blijven zitten. Ik denk wel dat deze hele lijn nu al geroemd mag worden om de geweldige kwaliteit! Hij lakt super, de eerste laag is al heel dekkend, hoewel ik twee lagen nog beter vind. Je hebt helemaal geen topcoat nodig omdat hij al uit zichzelf heel snel droogt en een mooie glanzende finish heeft. Ik heb normaal geen geduld voor mijn nagellak en gebruik daarom altijd een topcoat om de boel sneller te laten drogen. Maar dit, dit ging zo snel en het resultaat is zo mooi! Ja, Claire's heeft het weer goed gedaan. Voor maar €4,99 heb je al zo'n exemplaar en ze zijn er natuurlijk in verschillende kleuren.

4 opmerkingen:

  1. Ik kom eigenlijk nooit meer bij Claires. Laatst was ik er 1 keer om ook even te kijken naar een bordeaux rode nagellak. En toen viel mij ook op dat ze zoveel nagellakken en diverse finishes hebben. Ik moet toch maar eens vaker naar Claires.

    BeantwoordenVerwijderen