donderdag 4 december 2014

5 favorieten van november 2014

Dus... mijn blog-schema voor deze week is helemaal in de soep gelopen. Tja, dat krijg je als je het hele weekend niet thuis bent geweest (daar komt trouwens binnenkort nog een video over). En omdat het nu steeds zo vroeg donker wordt, is foto's maken doordeweeks bijna niet meer te doen.. Naja, dan maar met kunstlicht, voor nu dan. De laatste maand-favorieten van dit jaar wilde ik toch nog snel met jullie delen! Zoals elk jaar wil ik weer mijn jaar-favorieten begin januari opnemen. En ik ben al zelfs begonnen met mijn lijstje... Maar goed, even niet afdwalen van dit artikel. Vandaag 5 producten waar ik extra blij mee was het afgelopen maand (en nog steeds wel ben!).Allereerst 2 concealers... Het kan niet gekker worden... Jawel hoor, ik wilde eigenlijk nog een concealer laten zien, maar 3 concealers in 5 favorieten leek mij te veel van het goede. Met deze 2 ben ik wel heel erg blij de laatste tijd. En een daarvan is (voor mij) wel een verrassing. De verpakking is bijna niet meer te lezen, maar dat is dus de Long lasting perfection concealer van Collection. Dé concealer uit Londen waar veel bloggers het over hebben! Een paar maanden geleden heb ik er een review over geschreven en toen was ik eigenlijk niet zo enthousiast. Ik vind de textuur van deze concealer nog steeds te droog voor onder de ogen, vooral als je een beetje lijntjes hebt. Maar de onzuiverheden bedekt hij als de beste! "Eindelijk" ben ik zo bleek dat deze concealer precies bij mijn huidskleur past (terwijl dit de kleur "cool medium" is, volgens mij...). Eerst was hij te licht en daarom kon ik hem alleen onder de ogen gebruiken, wat ik dus niet fijn vond door de textuur. Maar voor mijn onzuiverheden is hij echt ideaal. Een super goede dekking en het resultaat is super langhoudend! De hele dag blijf hij op zijn plek, heel erg fijn. De concealer die ik wél onder mijn ogen gebruik is de Instant Anti-age Effect van Maybelline. Het is niet diegene die ik in mijn laatste favorieten heb laten zien, ik heb namelijk nog een kleur (in Duitsland) gekocht. Dit is een lichtere kleur die net 2 tinten lichter is dan mijn huid. Ideaal onder de ogen, het geeft net een frisser effect. En als ik de kleur nog ietsje lichter en dekkender wil, dan breng ik daar overheen een andere concealer aan (eentje van NYX, die ik dus als 3de concealer aan deze selectie wilde toevoegen). Maar dat is dus niet altijd nodig, met deze Maybelline concealer kom ik al heel ver. Echt een hele fijne concealer voor onder de ogen, een terechte favoriet van vele beautyliefhebbers. Trekt niet in de lijntjes, verdeelt zich heel egaal over de huid en verzorgt zelfs een beetje de huid onder de ogen.Genoeg geklets over concealers... Merken jullie al dat dit mijn obsessie de afgelopen maanden is geweest? ;) Nog een andere favoriet, al 2 maanden achter elkaar, is mijn Beauty Flash Balm van Clarins. Deze blijf ik met mijn matte foundation mengen voor extra hydratatie en een frisser effect. Als mijn huid wat droger is dan voelt deze crème extra fijn en verzorgend aan. Soms gebruik ik hem na de primer en soms in plaats van. Een ander hydraterend product is mijn Rosebud Salve huidbalsem. Deze heb ik al eigenlijk een tijdje liggen, maar nu pas heb ik ontdekt hoe fijn die eigenlijk is. Ik kan niet meer zonder en sleep dit potje nu overal mee naar toe. Mijn droge lippen heeft hij binnen 2 nachten van alle velletjes af geholpen. Zelfs op een wondje waar droge huid omheen zit smeer ik deze balsem. En elke keer werkt hij weer. Geweldig! Dit is voorlopig mijn livesaver te noemen. En tot slot natuurlijk mijn Tarte Pin-up Girl Blush Palette. Wat een heerlijke blush palette blijft dit, zeg! Elke kleur vind ik geweldig, zelfs die oranje-achtige tint, waar ik eerst een beetje huiverig voor was. Elke kleur op zichzelf is prachtig en heel mooi van pigmentatie. Maar ook kleuren mengen vind ik erg leuk. Mijn andere blushes heb ik eigenlijk nog nauwelijks aangeraakt sinds ik deze palette heb.... love it!

3 opmerkingen:

  1. Het Tarte Pin-up Girl Blush Palette ziet er echt een topper uit, dat zou ik graag in mijn kit willen... maar ik wil zoveel... je kent het!

    BeantwoordenVerwijderen