donderdag 18 december 2014

Besteld bij Sephora.com... alweer!

Een beetje een hysterische unboxing vandaag, maar ik kon het niet laten. ;) Enjoy!


Hebben jullie geprofiteerd van "Black Friday" sale? Ik zag dat sommige Nederlandse winkels daar ook aan meegedaan hebben, super leuk! Ik wilde eerst trouwens nog op BeautyBay een bestelling plaatsen, maar door Black Friday lag die er de rest van de dag uit. Gelukkig hebben we nog Sephora met stabielere server. ;) Nou ja, "gelukkig", helaas voor mijn portemonnee. Als jullie mij trouwens op Twitter volgen dan blijven jullie op de hoogte van de leuke aanbiedingen (zoals die van afgelopen Black Friday) en allerlei beauty-nieuwtjes. En het is sowieso gezelliger kletsen. ;)

8 opmerkingen:

 1. Gave items, sephora moet terug komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nice! Zo jammer voor jullie dat Sephora daar weg is... Ik bestel zelden nog iets nu in Zwitserland woon omdat de importtax zo hoog is :-( Waauw, dat Sephora palet is echt mooi. Ik wist niet dat de Olsens parfum hadden trouwens, heel cool. Prachtig ook, dat Tarte palet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke bestelling heb je geplaatst. Mocht het eens uitkomen dan zou ik samen met jou en Peggy eens wat bestellen, kunnen we de shipp. kosten delen en kan ik eventueel bij jou komen ophalen.. als eens een keer uitkomt. Ik word echt super hebberig van de spullen die je hebt besteld! Vooral het Tarte en Sephora palette.. wow wow wow!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke dingen allemaal, ik moet eerlijk zijn, ik heb daar echt nog nooit iets besteld!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahhhh... jij bent nóg erger dan mij! :) :) Ahhhh die Tarte box wilde ik afgelopen dinsdag bestellen maar hij was 'out of stock', het is dan de Semi-Sweet box van Too Faced geworden en een Anastasia product. Maar die box koop ik ook nog, ben super blij met mijn Tartelette palette! Wij twee in Sephora US live, dat zou pas knallen worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk om te zien hoe enthousiast je over alles bent! Stiekem ben ik ook zo hoor! Vooral die box van Tarte is echt ongelofelijk! Het palette lijkt me heel erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wilde even zeggen dat ik je filmpjes altijd zo leuk vind!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, die Tarte Set, zo mooi! :-)

  BeantwoordenVerwijderen