maandag 8 december 2014

Cadeautjes

Afgelopen vrijdag hebben wij gezellig Sinterklaas gevierd. Met mijn schoonfamilie doen wij altijd lootjes trekken. Met gedichtje en al erbij. Ook heb ik alvast wat cadeautjes voor mijn verjaardag gekregen. Super lief, want dat had helemaal niet gehoeven! Vandaag word ik 29... The big 30 komt dus echt in de buurt. Aan de ene kant zit ik er totaal niet mee, maar aan de andere kant is er ook niks bijzonders om te vieren. Ach ja, het is een extra reden om vrij te nemen en de hele dag gezellige dingen te doen. Maar goed, wij blijven bij cadeautjes. Ik ben dus voor vandaag al enorm verwend! Kijken jullie mee naar mijn nieuwe goodies?Aan Sinterklaas heb ik eigenlijk alleen maar bonnen gevraagd... hoe saai dat ook klinkt. Ik kon even niks bedenken wat ik graag wilde hebben, dus ik dacht dat een bon wel altijd handig zou zijn. De Sint gaf mij dus een Douglas-bon, heel erg blij! Van mijn schoonzusje kreeg ik een nail-beads-setje om caviar manicure te kunnen maken. Omdat ik meer DYI's wilde gaan doen, vond zij dit een mooi begin. Erg leuk en vooral uitdagend voor zo'n non-nailart-persoon als ik! Ook kreeg ik van haar nog de Goat Milk bodylotion van Ziaja, ik wist van te voren dat ik die zou krijgen. Het zat in haar VIP Box van november. Ik ben er niet meer op geabonneerd, maar het blijft leuk om te zien wat erin zit. En een bodylotion kan ik altijd wel gebruiken. Het lieve kaartje is van mijn schoonouders, met felicitaties en een bijdrage voor ons huisje erin. Altijd leuk!Van de Sint kreeg ik trouwens ook nog deze drie geurkaarsen van de Lidl! Die zijn heerlijk, ik heb zelf al die met vanille en chocolade. Maar ook die rode ruikt lekker. En ze zien er ook nog eens leuk uit met die glittertjes. Met dit soort dingen kun je mij echt blij maken. :)Een chocoladeletter - hoort er natuurlijk gewoon bij! Van mijn schoonzusje kreeg ik ook nog lekkere fudge en verschillende mini chcoolade-flesjes met cocktail-vulling. Lekker!Van de hulp-Sint kreeg ik een leuk brandertje en een paar wax melts in verschillende geuren. Wij hebben al bedacht dat dit brandertje straks in onze nieuwe badkamer komt te staan. Qua kleur past het perfect en het zal het allemaal heel sfeervol maken. Tja, ook al moeten wij op ons huisje nog een paar maanden wachten, je kunt nu al bedenken wat en hoe.Ook kreeg ik dit Clinique setje voor mijn verjaardag. Check hoe leuk dit is! Er zit wat huidverzorging bij, maar ook een aantal mooie make-up producten. De kleur van de lippenstift is in het echt trouwens een stukje lichter, echt super mooi. En de high-impact mascara is een vertrouwde favoriet. Ik ben heel benieuwd naar alle andere producten!En tot slot, kijk hoe lief dit Rituals setje is dat ik van mijn schoonzusje kreeg! Die lippenbalsem heb ik vroeger gehad, ik vond hem zo enorm fijn! Ik ben ook heel benieuwd naar de mascara, cleanser en dagcrème. Altijd leuk om dit soort setjes uit te proberen! Dank jullie wel, allemaal! Jep, ik ben echt verwend met cadeau's! :)

9 opmerkingen:

 1. Wat een leuke cadeaus heb je gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is een behoorlijke collectie die je gekregen hebt :o

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Happy birthday! Slik, nog een jaar en je bent officieel afgeschreven, lol ;-) Ik weet hoe je je voelt, als je de 25 voorbij bent is verjaren plots niet meer zo leuk eh... Leuke cadeautjes heb je al wel gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke cadeautjes! Vooral dat Clinique setje ziet er heel leuk uit, lijken me fijne producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuke cadeautjes, leuk setje van playboy :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke goodies en nog een late gelukkige verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen