zaterdag 20 december 2014

Celebrity goes blogger/YouTuber

Dat bloggen en/of een YouTube kanaal hebben steeds populairder wordt merken ook de celebrities. Daarom zie je steeds vaker dat zij een blog of een YouTube kanaal starten. En ze zijn leuk! Waarschijnlijk niet allemaal, maar wel de drie die ik vandaag met jullie wil delen. Ga er lekker voor zitten en wie weet, ontdek je hierdoor leuke mensen om te volgen. ;) Laat mij ook weten als jullie ook dit soort kanalen/blogs kennen. Share them!


Ik begin met het kanaal van Shay Mitchell. Mocht je Pretty Little Liars volgen, dan weet je vast dat het Emily is. Shay is -naast actrice- ook een model en heeft een leuke beauty/lifestyle blog Amore & Vita die zij samen met haar vriendin(nen) runt. Maar persoonlijk ben ik meer fan van haar YouTube kanaal. De bovenstaande video zullen de fans van Pretty Little Liars wel waarderen. Shay maakt ook leuke beauty en fashion video's. Goede kwaliteit, leuk bewerkt en grappig om te zien. Love it!


Lo Bosworth kennen jullie misschien nog van The Hills. Naast leuke make-up video's houdt Lo ook van koken en deelt ze graag allerlei tips. Om eerlijk te zijn is het niet een van mijn favorieten kanalen, maar ik weet zeker dat er genoeg mensen zijn die elke video van Lo kijken. Zij is lekker "down to earth" en daardoor is het leuk om te zien! Hier vind je trouwens nog een video die je een kijkje achter de schermen bij The Hills geeft (vooral het verhaal achter de stilte-momenten in de show vond ik grappig om te horen).


En als laatste - de Nederlandse schone. Ik heb al eerder over Laura Ponticorvo (ja ja, die van MVVV) geschreven en ik blijf haar een mooie vrouw vinden. Sinds zij een eigen blog heeft kun je ook een kijkje achter de schermen nemen. Ook heeft zij een YouTube kanaal, maar persoonlijk vind ik haar blog mooier (alleen al omdat de kwaliteit van haar video's niet heel hoog is en de foto's op haar blog wel heel mooi zijn). Maar toch vind ik haar video's leuk om te kijken. Zij is een vrolijke persoon en die positiviteit is aanstekelijk. Je moet trouwens echt de bovenstaande video bekijken. Het is een van de serieuzere video's op haar blog. En ook al was ik aan het begin niet echt overtuigd, het einde grijpt je wel.

2 opmerkingen:

  1. Oh ik had echt geen idee dat Shay een blog en youtube kanaal had, hoe tof!

    BeantwoordenVerwijderen