zondag 7 december 2014

Düsseldorf: sfeer-impressie + shoplog

In het laatste weekend van november zijn wij met z'n viertjes (ik, manlief, schoonzusje en haar vriend) naar Düsseldorf geweest. Het is natuurlijk de tijd van de Kerst-markten en vooral die van Düsseldorf is zeker de moeite waard om eens te bezoeken. Wij hebben er gelijk een weekendje weg van gemaakt, met overnachting en al. En de camera is natuurlijk meegegaan. In de video van vandaag laat ik een korte sfeer-impressie zien en ook mijn geshopte spulletjes komen even aan bod. Enjoy!


Het shoppen bij die Primark was trouwens een hele belevenis. 's Middags durfden wij er niet heen, omdat het ontzettend druk was (met mega rijen voor de deur, een voor een naar binnen, politie erbij... drama). 's Avonds besloten wij om er toch nog langs te gaan, om eens te zien hoe groot die vestiging was. Nou, dat hebben wij ook gewoon van binnen kunnen zien, omdat Primark om half 10 's avonds gewoon nog open was! Wow, wat een opluchting, heerlijk rustig shoppen, geen drukte, geen lawaai, alles op eigen gemakje. Ook al heb ik verder geen kleding gekocht, ik ben toch nog heel blij met mijn geshopte spulletjes. Dus deze belevenis was sowieso nog even het vermelden waard. Fijne zondag nog!

6 opmerkingen:

 1. Lang geleden dat ik nog eens in Düsseldorf was! En amai, rijen bij Primark, ik zou snel weglopen, denk ik :-) Wel handig dat de winkel zo laat nog open is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh dit vind ik leuk!!! Ik ga volgende week naar Dësseldorf en ik kan op internet niet heel veel shoptips vinden... Dus bedankt voor deze sfeer impressie + shoplog. Nu ga ik zeker de Rossman en de Douglas binnen. En de DM want daar ben ik nog nooit geweest! Heb je verder nog shoptips? Ga er maar vanuit dat ik er niets van weet, want ik ben nooit in Duitsland wezen shoppen haha...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij een andere Douglas hadden ze daar ook Urban Decay, dus dat is ook een leuke tip. Veel plezier alvast!

   Verwijderen
 3. Wat leuk dat je op de kerstmarkt in Düsseldorf bent geweest. Ik kwam daar als kind wel, maar ben er al heel lang niet meer geweest. Misschien weer eens tijd om te gaan, maar dan eerst maar eens winterbanden regelen hihi. Leuke items heb je gekocht. Ik kon bij Primark laatst ook niet slagen voor kleding. Ik snap de Primark hype ook niet zo goed ;-) ze hebben wel allemaal leuke hebbedingetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke video, tof ook met die kerstmuziek erbij :-) Ik kom al helemaal in kerstsfeer. Die kraampjes, die lichtjes, heel gezellig allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een fijne stad is dat toch! Ik was er dit jaar ook twee maal en ik blijf het daar gezellig vinden, vooral het oude gedeelte aan 't water. Wat heb je weer leuke spulletjes gekocht trouwens! Hoe kan je zonder nagellak naar huis keren? :) :) Dat kan niet in Pinkfairy's world!

  BeantwoordenVerwijderen