maandag 15 december 2014

News Monday met o.a. L'Occitane, Make-up Studio en CHI

In de laatste nieuws update heb ik al een aantal leuke cadeau-ideeën met jullie gedeeld. Vandaag gaan wij weer vrolijk verder. Benieuwd naar een aantal heerlijke sets, nieuwe contourpalettes, gepersonaliseerd parfum en nieuwe haarverzorgingsproducten? Lees dan snel verder!Ik begin met de leuke geschenksets van L'Occitane. Als je nog iets leuks zoekt voor onder de boom dan zijn dit de echte aanraders. Ze zitten vol met verzorgende natuurlijke ingrediënten en de geuren zijn betoverend lekker. De twee sets die ik hierboven heb afgebeeld zijn, denk ik, de meest gangbare. Shea Butter producten zijn lekker voor vrouwen én mannen, terwijl de andere blauwe set het perfecte cadeau voor je man/broer/vader/vriend is. En voor vrouwen bestaan er meer opties, het enige wat je dan nog moet kiezen is de geur. Zeker de moeite waard om eens van dichtbij te bekijken (en te ruiken!).

Ook Boots heeft een paar leuke geschenksets! Boots apotheken zijn verspreid door heel Nederland, en ook al is het assortiment lang niet zo uitgebreid als in Engeland, de producten van Boots en het huismerk #7 zijn zeker de moeite waard. Er zijn verschillende sets verkrijgbaar, zowel make-up als lichaams- en gezichtsverzorging.Misschien ook een leuk cadeau-idee: stel een eigen parfum samen! Perfume By Me is een online tool die dit mogelijk maakt. Je kunt geurnoten eindeloos combineren om tot een eigen unieke creatie te komen. Het is opgebouwd uit een basismelange, middennoten en topnoten. Aan de hand van een gebruiksvriendelijk online stappenplan wordt het parfum gecreëerd. Wanneer de basismelange is bepaald worden er passende middennoten en topnoten voorgesteld. Na het ontwerpen van het parfum is het mogelijk om een sample toegestuurd te krijgen. Zo kun je de geur eerst beoordelen voordat deze definitief wordt aangeschaft. Nadat het parfum is samengesteld kan de flacon worden gepersonaliseerd door het parfum een naam te geven en een logokleur voor het flacon te kiezen. Ben je toch niet zo creatief met geuren? Je kunt gebruik maken van expertise van parfumeurs achter Perfume By Me. Aan de hand van 5 vragen wordt er een passend parfum bij jouw persoonlijkheid gecreëerd. Ook bij deze optie is het mogelijk om een geursample aan te vragen. Verkrijgbaar vanaf €20 via perfumebyme.nl.

Het professionele haarverzorgingsmerk CHI heeft een nieuwe lijn uitgebracht: CHI Argan Oil. De producten (shampoo, conditioner, masker en olie) bevatten naast arganolie ook moringa olie waardoor je haar intensief wordt gevoed. Pluisvrij en zacht is het resultaat wat wij allemaal willen, niet waar? Verkrijgbaar via onder andere de webshop van John Beerens in verschillende formaten (al vanaf 15ml waardoor je het product makkelijker kunt uitproberen zonder gelijk een fullsize te moeten kopen).

Voor de countour-liefhebbers onder ons is er een super leuk nieuwtje! Make-up Studio heeft twee nieuwe contour palettes aan het assortiment toegevoegd: een crème (concealer) en een poeder variant. Elke palette bevat 5 tinten waaronder de populaire gelige "banana" kleur, transparant poeder voor het fixeren van je make-up, highlighter en twee bronzer-kleuren. Beide varianten zijn er in twee kleuren: voor donkere en lichte huid. Op de website van Make-up Studio vind je een aantal tips & tricks voor het contouren. Verkrijgbaar voor €49 per palette via verschillende verkooppunten en de webshop van Make-up Studio.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten