dinsdag 9 december 2014

Pink Pictures #23

Dat is weer even lang geleden! Een tijdje lang is het mij gelukt om een keer per maand een Pink Pictures artikel te maken, maar blijkbaar waren oktober en november te hectisch. ;) Dus vandaag extra veel foto's voor diegene die het interessant vinden wat ik de afgelopen maanden allemaal heb meegemaakt! Het is vooral veel food en huisdieren... en dat is zo ongeveer de omschrijving van mijn dagelijkse leven. :P Enjoy!Check deze liefjes... een beetje chillen, relaxen... heerlijke beestjes! Dit is trouwens behoorlijk uit verhouding, omdat Carly natuurlijk veel kleiner is dan Cosmo. :PIn oktober heb ik op een zaterdag pilates-les gehad in Amsterdam. Een uitgebreid verslag lees je hier. Na afloop ben ik samen met een vriendin nog even gaan shoppen. Tja, je bent dan toch al in Amsterdam. ;) Wij zijn even de Bijenkorf in gedoken en die had toen al een hele mooie Kerst-afdeling. Prachtig om te zien, het is ook nooit te vroeg om in de feestdagen-stemming te komen. En om onszelf te belonen voor die ene pilates-les moesten wij ook even iets lekkers eten... eeeeeh.... ach ja, moet er een reden zijn voor zo'n heerlijk truffel-taartje? Water loopt mij in de mond als ik dit weer zie!Om ons Rusland reisje na afloop nog even te vieren zijn wij met mijn ouders en schoonouders uit eten geweest. Heerlijk bij Yakimono in Houten, een van mijn favoriete wok/all-you-can-eat restaurants. Ze hebben daar ook sushi, maar daarvoor kun je beter naar een echt sushi-restaurant gaan. Bij Yakimono zijn wok-gerechten echt heerlijk. Maar ook de toetjes.... yum!Zoals jullie waarschijnlijk al eerder hadden gelezen, zijn wij begin november met een groepje naar Linkin Park geweest. Eindelijk, ik ben al zo lang fan van die band! Van te voren even een hapje (toevallig wel hetzelfde) gegeten en dan op naar Ziggo Dome (waar het enorm druk was). En ja, het concert zelf was dus enorm gaaf! Ik wil nog een keer!En zo gaat het thuis best vaak... 's Avonds knuffelen met Cosmo, hij is zo'n enorme slijmbal. En ook Carly wordt steeds meer aanhankelijk. Ze zit vaak achter ons op de bank. En dan blijft ze onrustig (zoals je haar likken... geen idee...) tot je haar aandacht geeft.Dit vindt zij dus het lekkerst... Kijk dat kopje dan genieten! Ennnnnnn rainbow!!! Ik vind het altijd zo mooi, het geeft zo'n leuk contrast. En het moest natuurlijk op de foto!Babyshower voor mijn beste vriendin! Met spelletjes zoals het proeven van babyfood..... en, geloof mij, het ziet er niet alleen ranzig uit.... Zelfs die fruithapjes waren niet echt mijn ding. Maar het was wel heel gezellig en wij hebben hard gelachen. En inmiddels is haar zoontje ook geboren. Wat een schatje is het ook!Manlief had gelezen dat dit cafeetje in Utrecht (vlakbij Mariaplaats) de beste koffie had. Dat moest natuurlijk getest worden... en ja hoor, het was heerlijk! Foto rechts werd gemaakt toen ik samen met een collegaatje bij een andere collega gingen eten om hem hart onder de riem te steken in de moeilijke tijden. Wij hadden gezellig Indisch besteld en het smaakte goed! Ik besefte mij dat dit de eerste keer was dat ik Indisch afhaal had.... hoe raar dat voor sommigen ook zal klinken. Maar dit moet ik zeker vaker doen!Laatst zijn wij weer eens naar CentrO in Oberhaussen geweest. Het blijft een van mijn favoriete winkelcentra ever. Toen was alles ook al versierd voor Kerst, dat is natuurlijk extra gezellig. En er moest weer bratwurst worden gegeten! Dat is voor mij echt een must als we toch naar Duitsland gaan. Heerlijk! Alhoewel deze variant mij minder beviel... de volgende keer maar gewone bratwurst met mayo nemen.Mijn kleine lieverd! Elke keer als ik thuis werk, dan ligt hij zo naast mij op de bank. Super gezellig dit! Kijk dat pootje ook.... XDEen spiegel-selfie met toen nog pas kort geknipt haar. Ik ben er inmiddels helemaal aan gewend. Alhoewel, als ik nu foto's terug kijk van toen mijn haar nog zo lang was, vooral voor de bruiloft, dan begint het weer te kribbelen. Maar nee, ik ben voorlopig blij met mijn hippe korte haartjes. Foto rechts is het resultaat van het her-indelen van mijn Inglot oogschaduws. Ik heb ze nu op kleur ingedeeld in plaats van op finishes, hoe het hiervoor was. Maar ik merk dat ik ze hierdoor vaker ga gebruiken. En het ziet er op deze manier nog leuker uit! Ik heb deze palettes al zo lang. Sommige oogschaduws hebben een deukje doordat ik er vroeger per ongeluk met een schaartje bij het uithalen in gedrukt had. Maar dat maakt niet uit, ik vind ze nog steeds allemaal prachtig.En tot slot wat foto's van afgelopen vrijdag. Toen gingen wij Sinterklaar vieren bij mijn schoonouders. Mijn schoonzusje had deze heerlijke Sint-cupcakes gemaakt. Jaja, die smaakten net zo goed als dat ze eruit zagen! En Cosmo was aan het genieten van alle gezelligheid... en uiteindelijk ook van zijn speeltje dat hij van "de Sint" heeft gekregen. ;)

4 opmerkingen:

 1. Leuke fotos en hmmm zie veel lekkers voorbij komen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die hond van jullie is toch echt een dotje!! Zo'n prachtig schattig beest. Carly trouwens ook maar ik ben nu eenmaal een hondenvriend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hoor zulke goede verhalen over het restaurant Yakimono, ziet er allemaal lekker uit.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen