vrijdag 19 december 2014

Rituals Diwali nagellak set

Speciaal voor de feestdagen heeft Rituals een aantal leuke producten uitgebracht, waaronder ook dit setje nagellakken. Toen ik de kleuren zag, was ik meteen verkocht. Ik had nog geen ervaring met nagellak van Rituals, dus het werd ook nog eens een leuke kennismaking. Benieuwd naar mijn mening en de kleuren? Kijk maar snel mee.Dit zijn perfecte kleuren voor de feestdagen. Feestelijk goud, prachtig shimmery rood en klassiek zwart. Ik kwam laatst tot de conclusie dat ik geen een zwarte nagellak had die gewoon een creamy finish had. Shame on me, dat kan namelijk best mooi staan. Extra reden voor mij om dit setje te kopen. De kleuren zijn trouwens bij direct licht nog mooier, vooral die twee nagellakjes met shimmer. Helaas ging de zon steeds weg als ik foto's wilde maken. Maar ik hoop dat jullie hiermee een beetje het idee krijgen.Ik begin met mooie gouden kleur. Het is een zachte, maar feestelijke tint die vooral in deze tijd van het jaar er extra mooi uitziet. Het kwastje is vrij breed, maar niet zo breed als bijvoorbeeld het kwastje van Essie lakjes. Het lakt best prettig, ook al moet je er misschien een beetje aan wennen. Alle swatches draag ik hier trouwens zonder topcoat. Op een of andere manier gaat Rituals nagellak niet samen met mijn topcoat. Maar gelukkig drogen deze nagellakjes vrij snel en blijven ook de donkerdere kleuren prima zitten (na 3 dagen alleen een klein wit randje vind ik heel netjes).De rode tint vind ik even feestelijk door de zachte shimmer die erin zit. Het is een diepe winterse kleur waar ik heel blij van word. Een mooie kleur voor de gezellige feestdagen (en waarom ook niet - ook voor daarna). Zoals ook de andere twee kleuren dekt deze perfect in twee lagen (alhoewel je bij de gouden kleur soms nog een laagje extra zou moeten gebruiken).De zwarte kleur heeft absoluut geen shimmer en dat vind ik juist het mooiste eraan. Het is een klassieke zwarte nagellak die chique en ook weer modern staat. De finish is glanzend, ook zonder topcoat, en dat maakt deze kleur extra mooi. Ja, deze ga ik zeker vaker dragen, ook in combinatie met verschillende shimmery topcoats.Een super leuk setje van Rituals, zowel voor jezelf als voor iemand anders onder de boom! Voor dit setje betaal je €12,50 en dat is een prima prijs voor 3 nagellakjes. Ik zie dat dit setje op de website van Rituals al uitverkocht is, maar bij verschillende vestigingen heb ik hem nog wel gezien. Wees er wel snel bij, het blijft een limited edition.

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuke kleuren! Ik wist niet dat Rituals nagellak had.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die rode kleur is echt supermooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De rode is mijn favoriet uit dit rijtje maar zoals je weet ben ik niet zo'n shimmer fan!

    BeantwoordenVerwijderen