dinsdag 16 december 2014

Silver smokey eye for Christmas

Het afgelopen weekend had ik een Kerst-gala van mijn werk. Dat het uiteindelijk heel gezellig werd hebben jullie misschien al op Instagram voorbij zien komen. Maar vandaag wilde ik even de look delen die ik die avond droeg. Ik ging voor een vrij donkere smokey eye, maar wel met Christmas-y shimmery elementen. Het resultaat is volgens mij heel classy en toch wel feestelijk geworden.Voor deze look heb ik mijn nieuwe favoriete palette gebruikt die jullie eigenlijk nog niet op mijn blog hebben gezien. Binnenkort te zien in een video, maar dit is dus alvast een preview. Dit is Bon Voyage palette van Tarte and I love it! Prachtige kleurkeuze, ideaal voor elke gelegenheid. Bevat ook genoeg smokey-kleuren, dus de ideale palette voor een feestelijke look. Ik heb zilveren/grijzige kleuren op de bewegende ooglid gebruikt, meer diepte aan de look heb ik gegeven met een matte zwarte kleur op de buitenste ooghoek. Boven de arcadeboog heb ik een matte paarsige kleur geblend en langs de onderste wimperrand kwam de groenige kleur bovenop de zwarte. Voor meer sparkle in de binnenste ooghoek heb ik mijn favoriete zilveren kleuren gebruikt uit de Eve Pearl Diamond Eye palette. Ik kan mij eigenlijk geen feestelijke look voorstellen zonder deze palette. De totale look is dus vrij mat geworden met hier en daar shimmery toevoeging. Dat vind ik juist heel mooi. Normaal loopt glitter bij mij een beetje uit de hand, hoewel hele shimmery looks ook heel mooi kunnen zijn. Maar dit is weer eens wat anders en nog steeds even feestelijk. In plaats van eyeliner heb ik een zwarte oogpotlood gebruikt die ik met matte zwarte oogschaduw heb uitgesmudged.Foto links is gemaakt met flits, de rest zonder. De rest van mijn gezicht heb ik vrij rustig gehouden. Op mijn wangen heb ik verschillende kleuren bronzer en bruinige blush gemengd. De highlighter die ik droeg is mijn nieuwste favoriet, ook hier van de week meer over. Op mijn lippen droeg ik uiteindelijk een zachtere roze kleur, omdat ik het toch mooier vond bij zulke donkere ogen. Mijn haar heb ik uiteindelijk nog gekruld een beetje op dezelfde manier als voor Victoria's Secret look (zie ook mijn Instagram voor een foto van het resultaat). Mochten jullie daar trouwens een tutorial van willen zien, laat het mij weten.

1 opmerking: