woensdag 24 december 2014

Twee looks met Sephora "All access glam" palette

Sinds ik deze Sephora palette zag, werd ik verliefd. De vormgeving, de kleuren, dit is toch de ideale palette voor de feestdagen? En voor de prijs van $15 was dit natuurlijk een koopje en een must om te hebben. Deze palette bevat zilveren en gouden oogschaduws en ik besloot er dus ook twee looks mee te creëren. Een smokey look met koelere kleuren en een natuurlijke look met warmere shimmery tinten.Naast 8 oogschaduws bevat deze palette 4 blushes en een highlighter in het midden. De afgelopen weken heb ik volop met deze palette kunnen spelen. The verdict? Mooie palette, vooral voor zo'n prijsje! De oogschaduws zijn een beetje korrelig van structuur, maar geven best veel pigment af. Het is niet super en ik mis hele intense kleuren, maar je kunt er makkelijk mooie looks mee creëren zonder er al te voorzichtig mee te zijn. De blushes zijn eerlijk gezegd de grootste teleurstelling. Je kunt er met het kwastje moeilijk bij en ik vind de kleuren te subtiel. Wat ik wel altijd doe is twee kleuren met elkaar mengen. Dan heb je niet alleen meer ruimte voor de kwast, maar het geeft ook een mooi effect dat ik in beide looks uit dit artikel heb gebruikt.Het mooiste aan deze palette vind ik toch wel de highlighter. Gelukkig zit het ook in de grootste pan. Alleen al om deze highlighter vind ik deze palette dubbel en dwars zijn geld waard. Het effect vind ik geweldig. Een beetje dat "natte highlighter" effect, maar dan heel chique. Als je het voorzichtig aanbrengt dan staat het heel natuurlijk en fris, maar bouw je hem goed op - dan krijg je een hele opvallende kleur, zonder dat je het poeder op je gezicht ziet. Geweldig product!In de deksel van deze palette zit een grote spiegel en dat is natuurlijk hartstikke handig, vooral om op reis mee te nemen. Palette voelt sowieso stevig aan, het is echt een juweeltje om te hebben. Maar nu tijd voor de looks! Ik begin met een zwaardere van de twee - smokey eye...Ik hou echt van grijzige/zilveren tinten. Ik draag het veel te weinig de laatste tijd en eigenlijk is het hartstikke zonde. Het staat altijd zo krachtig en mooi. Ik heb alle kleuren uit het rechter rijtje van de Sephora palette gebruikt. Voor een beetje kleur boven de arcadeboog heb ik een van de blushes gebruikt (links boven). Ik vind een eyeliner wel horen bij zo'n smokey look, dus dat kon ik niet laten. Zoals jullie zien is het geheel vrij mat gebleven. Ik heb bewust de shimmery kleur het minst gebruikt. Deze zou namelijk een beetje gaan overheersen, terwijl ik deze look nog vrij subtiel wilde houden. En dat is gelukt, ook al is het een smokey eye te noemen.De tweede look is juist wat neutraler. Ik heb hier juist de shimmery kleuren van de linker kant gebruikt. In plaats van eyeliner heb ik een lijntje met oogpotlood getekend en deze uitgevaagd met de donker bruine kleur uit deze palette. Het geeft een zacht en een licht smokey effect. Dit is misschien wel een goede look voor als je er feestelijk wilt uitzien en toch niet al te veel kleuren wilt gebruiken. Dit is duidelijk een warmere look, maar ik vind hem wel gaaf. En voor meer durf kun je nog altijd een fellere lipkleur toevoegen natuurlijk. ;)En nog meer fullface foto's. Alle foto's zijn gemaakt met flits, dus de highlighter komt mooi tot zijn recht (hoewel dat in het echt natuurlijk nog iets mooier lijkt). Ik zie deze palette helaas niet meer op de website van Sephora staan (tja, limited editions voor Kerst hé), maar ik hoop dat jullie alsnog ideeën voor een look hebben kunnen opdoen. En ik ben blij om weer een product van Sephora eigen merk te hebben gebruikt. Zijn ze nou heel erg veranderd dan toen ik ze een paar jaar geleden gebruikte? Weet ik niet. Hoewel die highlighter er eentje uit de serie "out of this world" is... jep, niet normaal hoe mooi!

6 opmerkingen:

 1. Wat een super mooie look heb je gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de neutrale tweede ooglook erg mooi.
  Ik wens jouw fijne kerstdagen!
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie looks! Ik vind het palette wel ok zeker voor zijn geld.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw echt een mooie look ;) X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtig palette! Je hebt er twee héél mooie looks mee gemaakt. Wauw.

  BeantwoordenVerwijderen