maandag 29 december 2014

Unboxing MeMeMe Box (Koreaanse beauty producten)

De laatste video van 2014! Jep, dit was voor mij onder andere het jaar van de video's. Een keer per week filmen heb ik eigenlijk best wel netjes volgehouden, en ik hoop dat jullie het leuk vonden dat er de afgelopen weken wat vaker de video's online zijn gekomen. ;) Maar goed, deze video had ik dus nog op de planning staan, dus ik moest hem met jullie delen. Eind september/begin oktober heb ik mijn eerste MeMeMe Box besteld... die dus blijkbaar pas op 28 november verstuurd kon worden. 2-3 weken later had ik hem eindelijk in mijn handen en, man-man-man, wat was ik nieuwsgierig! Benieuwd naar de inhoud van mijn Lucky Box? Kijk maar snel mee!


En als je zelf een MeMeMe Box wilt gaan bestellen, google dan zeker eens op "coupon MeMeMe Box" voor $5 (en dus niet euro) korting. Scheelt weer verzendkosten! Zoals ik al zei: er zijn verschillende prijscategorien en thema's, kijk alleen goed voor wanneer de door jou gekozen box op de planning staat. ;) Persoonlijk vind ik dit concept interessanter dan een "normale" beautybox, omdat je zo gerichter een box kunt kiezen die meer bij je interesses past. Maar hey, hoe dan ook, dit blijft een verrassing en dat is natuurlijk altijd leuk!

4 opmerkingen:

 1. Paars staat in de kleurencirkel tegenover geel. Korea. Gele mensen? Leuke box!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En toch vind ik hem wel heel paars! Meer oogschaduw-paars.... Ik moet hem misschien toch eens gaan swatchen ;)

   Verwijderen
 2. Ik ben eigenlijk best wel benieuwd naar de koreaanse beautyproducten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Coole video! Ik wil al lang wat meer Aziatische cosmetica ontdekken. Ze staan precies toch altijd een beetje voor.

  BeantwoordenVerwijderen