vrijdag 26 december 2014

What I've Got For Christmas...

Benieuwd naar mijn cadeautjes? Check dan zeker de video hieronder! Het is trouwens absoluut niet bedoeld om op te scheppen of wat dan ook. Dit soort video's kijk ik zelf altijd graag bij andere YouTube'rs, dus ik dacht " waarom ook niet"! Ik ben trouwens ook benieuwd naar jullie cadeautjes! Deel ze hieronder. :)


En sorry voor het onregelmatig posten. Ik beloof weer "back on track" te zijn. Maar het is allemaal een beetje hectisch hier. En plus feestdagen, je weet het wel... die maken je lui... haha :P Happy last day of Christmas! En op naar het laatste feest van 2014!

5 opmerkingen:

 1. Wat heb jij een prachtige kadootjes gekregen, amai echt de moeite! Ik kan niet zo veel zeggen, ik kreeg Les Violines van Guerlain (oogschaduw) een iTunes voucher enne... dat was het denk ik...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuke cadeautjes heb je gehad! Geniet ervan! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze hebben je echt in de watten gelegd! Heel erg mooie cadeaus!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke cadeautjes! Ik ben erg benieuwd naar de Clarins Olie!

  BeantwoordenVerwijderen