maandag 12 januari 2015

2x feestelijke Kiko nagellak

Al voor de feestdagen zag ik deze mooie flesjes van Kiko nagellak staan. Zulke prachtige kleuren, en het zat ook nog eens in een luxe gouden doosje. De feestdagen zijn voorbij, de meeste feestdagen-collecties zijn in de sale. Zo ook bij Kiko! Ik kon ze niet weerstaan en nam twee flesjes nagellak mee.Ik dacht dat ik "liquid sand" nagellak al een beetje zat was. Ik heb er in 2013 zo van genoten, maar het afgelopen jaar heb ik ze nog nauwelijks gedragen. De hype was over, dacht ik... tot ik deze Kiko nagellakjes zag. Dit zijn dus inderdaad de zand-lakjes, alleen deze bevatten lekker veel shimmers. Hierdoor lijkt het alsof er een glitter-bom op je nagels ontploft is, en zoiets feestelijks wordt ik uiteindelijk nooit zat. Er zijn 6 kleuren. Ik koos voor de lichtste #01 Energetic Peach en de donkere #05 Alternative Grey Taupe. Benieuwd naar de swatches? Lees dan snel verder.Alternative Grey Taupe leek zo'n interessante kleur in het flesje. Een beetje grijzig, een beetje paarsig, een beetje van alles en nog wat. De shimmer is echt heel mooi, ook op de nagels. Maar op een of andere manier had ik hem nog een stukje meer bijzonder op de nagels verwacht. En, toen ik hem op deed, begon ik te twijfelen of ik al niet zo'n kleur in mijn stash heb... tja, dat heb je met zulke aantallen nagellak. :P Maar toch, het maakt niet uit, ik vind hem gaaf! De glitters zijn lekker opvallend, de kleur is niet al te donker en de kwaliteit... Kiko kwaliteit! Dekt super fijn, vanaf de eerste laag. En, dankzij de zanderige finish, droogt het ook nog eens super snel en blijft het vrij lang zitten. Eigenlijk net als bij de volgende kleur...Energetic Peach had ik mij weer niet zo bijzonder voorgesteld. Tja, het is een zacht roze kleur en die kan ik per definitie moeilijk weerstaan. Maar ik vind hem op de nagels toch een stuk leuker dan verwacht. Het is inderdaad een perzik-kleur, maar ik vind hem veel meer naar roze neigen. Het is een hele neutrale, niet al te glitterige kleur die je altijd wel kunt dragen. De glitters erin zijn heel subtiel en daardoor vind ik dit soort kleuren echt ideaal voor elke dag. Op dit moment heb ik deze kleur op mijn nagels en ik raak niet uitgekeken. Aan de ene kant - best een simpele en rustige kleur, maar hij is zo mooi! Love it! Van beide lakjes heb ik trouwens de linker-foto zonder flits gemaakt en rechter foto - met.

Deze lakjes van Kiko zijn iets duurder dan de reguliere lijn, maar nu in de sale scoor je ze voor slechts €3,40. Te koop via de webshop van Kiko, in hun winkel in Amstelveen of je gaat (net als ik!) eventjes shoppen in Duitsland. ;)

8 opmerkingen:

 1. Deze heb ik nog nooit gezien, maar ik vind ze leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke lakjes, ik kende ze nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Energetic Peach vind ik echt prachtig! Ik draag ook nog vaak liquid sands, ik blijf het mooie lakjes vinden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind die eerste erg mooi.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Grey Taupe vind ik het mooiste! Energetic Peach heb ik ook, maar ik vind hem bij mij helemaal niet mooi staan. Geen goeie match met mijn huidskleur helaas.. Ik vind hem jou wel heel mooi staan!

  BeantwoordenVerwijderen