vrijdag 23 januari 2015

3x random beauty things

Vandaag een drietal mini nieuwtjes / updates die ik graag met jullie wil delen. Leuke ontdekkingen van het Kruidvat, Action en de nieuwe VIP Box? Lees snel verder!Inmiddels weten wij dat Big Bazar mooie A-merken make-up/nagellak voor fijne lage prijsjes verkoopt. Maar de Action heeft vaak ook wel hele fijne koopjes! Zoals deze rode nagellak van Sally Hansen die ik er laatst kocht. Hij kostte maar een paar euro, veel goedkoper dan normaal, maar wat ben ik er blij mee! Hij heeft een beetje een gelly-finish, waardoor hij niet mega dekkend is (hier droeg ik trouwens nog een extra topcoat voor een langhoudend effect), maar die kleur... heerlijk fel! Ik hou al sowieso van heldere/felle rode kleuren nagellak en deze is nu absoluut een van de favorieten geworden.Ook Kruidvat heeft wel vaker leuke acties. Zo zag ik laatst dat ze pakjes Colgate tandpasta verkochten, waar je een Essence lipglosje bij kreeg. Je kon kiezen uit een neutrale en deze rode kleur genaamd "Just Gorgeous" (what's in the name). Dit soort extraatjes vind ik persoonlijk altijd wel heel leuk. Zo ontdek je tenminste nog eens wat nieuws. Dit glosje was mij anders eerder niet opgevallen. Prachtige kleur, trouwens. Niet super dekkend, maar glanst wel heel mooi. Love it! Bummer dat er zo'n irritante sticker overheen zat, waardoor het dopje nu wel een beetje verpest is (dan maar een lipswatch er overheen plakken :P).En tot slot de VIP Box... Kennen wij die nog? :) Mijn abonnement is afgelopen en ik heb ervan genoten! Maar ik heb al zoveel make-up, dus het is wel mooi geweest. Toch word ik nog door mijn schoonzusje en een vriendin op de hoogte gehouden over de inhoud van alle VIP Boxen. :) Haha zo lief! De inhoud van de box van januari verbaasde mij enorm - wow, wat goed! Super mooie producten, zelfs het merk Pixi hebben zij eraan toegevoegd! De naam van deze box is wel veranderd (VIP Box is Styletone geworden), maar het heeft ook absoluut een upgrade gekregen. Leuk!

6 opmerkingen:

 1. Ik zag gister leuke lakken bij de Action, maar heb niks meegenomen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow Pixi in de box, dat is pas een aangename verrassing!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die nagellak is echt super mooi!! Wat een heerlijke knal kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat glossje is wel mooi, lijkt een beetje een watermeloen kleurtje :)

  BeantwoordenVerwijderen