zondag 18 januari 2015

Beauty talk: wanneer begin je je kleur weer op te bouwen?


foto van weheartit.com

Oké, dit is niet echt winter te noemen (alhoewel ze zeggen dat de sneeuw eraan komt), maar ik heb nu al zin in de warme dagen. Vroeger was ik zo ongeveer het hele jaar door bezig met het opbouwen van een zomers kleurtje op mijn huid. Ik heb zo mijn periodes... soms wat vaker naar de zonnebank en soms (her)ontdek ik dan weer een zelfbruiner. Maar op een of andere manier is het dit jaar anders. Mijn zelfsbruiners staan al volgens mij een jaar onaangeraakt op het plakje. En bij de zonnebank hebben zij mij ook al heel lang niet gezien. Mijn witte kleur bevalt mij wel (tot het moment dat zelfs mijn lichtste foundation te donker voor mij zal zijn... ik zie hem al aankomen). Het heeft ook wel met luiheid en prioriteiten te maken - dit licht kleurtje is prima voor nu. Alhoewel ik een zongebruinde huid ook altijd super mooi vind, het geeft een gezonde uitstraling. Maar op dit moment vind ik het niet bij mezelf en bij het seizoen passen.

Ik was dus benieuwd... hoe zit het met jullie? Onderhouden jullie nu al je kleurtje of wanneer beginnen jullie ermee? Wat doen jullie hier precies voor? Share it!

5 opmerkingen:

 1. Ik doe in de winter eigenlijk niks aan mijn kleurtje, omdat ik in februari altijd op vakantie ga naar een tropisch land (dit jaar Mexico). Dan word ik super bruin, maar omdat je huid dan ineens in aanraking komt met heel veel zon, gaat het ook heel snel weer af helaas. Wel gebruik ik dagelijks een dagcrème van Olaz die zorgt voor een lichte zomerse gloed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kleur opbouwen? Gewoon niet, haha. Ik heb het allang opgegeven. Ik gebruik hooguit wat bronzer voor mijn gezicht, maar verder heb ik me er bij neergelegd dat ik amper bruin word en dus doe ik er ook geen moeite meer voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In mijn geval nooit, lol :-) Ik word heel snel bruin, maar ik smeer me tegenwoordig consequent in met SPF30 (minstens). Liever geen bruin kleurtje als dat betekent dat ik mijn huid ervoor moet beschadigen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik bouw zelf helemaal geen kleur op, haha. Af en toe wat bronzer om mee te shapen, maar that's it! Ik kan niet wachten tot het zomer is, lekker bruin worden weer!

  BeantwoordenVerwijderen