vrijdag 9 januari 2015

Best of Beauty 2014

Vandaag deel ik graag mijn favoriete beauty producten van 2014! Ik heb alleen producten uitgekozen die mij in de positieve zin hebben verrast, producten waar ik niet zonder kon en die door mij enorm geliefd zijn. Excuses trouwens voor mijn wenkbrauwen in deze video, door de verlichting zijn ze anders uitgevallen... weet ik ook voor de volgende keer. :P Maar goed, het gaat om de producten zelf! Dus... enjoy! En check de links naar de desbetreffende artikelen hieronder.


De genoemde producten zijn:

Rainpharma After Oil
Murad Renewing Cleansing Oil
Etos oog- en lip make-up remover
Trind balsem en nail repair
Blauwe nagellak van o.a. Maybelline, Kiko, Barry M en Topshop
Cover FX Natural Finish foundation
Chanel Aqua Lumière foundation
Hourglass Immaculate foundation
Missha Perfect Cover BB Cream (via beautynetkorea.com)
Seventeen Matte Primer
Too Faced Chocolate Soleil Bronzer
Clarins Summer Bronzing Compact
Kiko kwast + Real Techniques Contour brush
Tarte blushes
Buyincoins.com kwasten
Holika Holika Stick concealer (via beautynetkorea.com)
Maybelline Anti-age Effect concealer
Anastasia Beverly Hills penseel, poeder in Dark Brown en dipbrow pomade in Blonde
Viseart Sultry Muse palette
Lorac Pro palette
Stila In The Light palette
MAC palette
Tarte Bon Voyage palette

6 opmerkingen:

 1. Ik gebruik ook elke dag bodylotion. En ik double cleanse ook elke avond :-) Met blauwe nagellak kan je echt eindeloos variëren eh, er zijn zoveel verschillende tinten. Je maakt me echt wel heel benieuwd naar die Hourglass foundation zeg, wow, die moet ik onthouden! En ugh, dat LORAC Pro palette, da's nog altijd wish list materiaal voor mij, zo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn Lorac Palette is al gedepotted :) En jaaaaa Tarte is zalig! De brushes ben ik nu aan't bekijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke video! Ben benieuwd naar double cleansing, filmpje lijkt me leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dat is goed, die zal ik dan opnemen! :)

   Verwijderen
 4. 's Avonds ga ik ook voor een double cleanse, al mijn make-up moet van mijn gezicht, hè :-)
  Lorac Pro staat ook op mijn wishlist, net als die Hourglass foundation. En naar Anastasia ben ik ook benieuwd, maar ik zou eerder voor de Brow Wiz gaan, denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen