zondag 11 januari 2015

Budget-tip: P2 eyeliner

Als je naar de Duitse DM gaat, dan is er grote kans dat P2 een van de merken is waar je nieuwsgierig naar bent. Het zit in dezelfde prijsklasse als Essence en Catrice, alleen het assortiment is nog net iets uitgebreider. Ik heb zelf een paar producten van P2 in mijn stash en ze zijn (bijna) allemaal wel prima. Maar mijn laatste aankoop heeft mij al helemaal aangenaam verrast. Een makkelijke en simpele matte eyeliner? Yes, please!P2 Beauty Insider liquid eyeliner zit, als ik mij niet vergis, nog niet heel lang in het assortiment van P2, maar ik ben blij dat ik hem gevonden heb. Ik ben sowieso een grote fan van liquid eyeliner. Zo nu en dag gebruik ik andere vormen eyeliner (zoals stift of gel), maar ik ga toch wel altijd terug naar liquid. Het geeft altijd een intenser resultaat en, zodra je een beetje handig met eyeliners bent, het werk het snelst.Deze eyeliner heeft een makkelijke applicator in een vorm van een dun kwastje. Het beweegt mee, waardoor het precies de beweging van je hand volgt. Hiermee creĆ«er je makkelijk een strak lijntje. De kleur is heel intens zwart en mat. Dat zie je eigenlijk weinig, vooral bij budget merken. De eyeliner is niet waterproof, maar hij houdt het bij mij prima vol de hele dag lang. Met make-up remover verwijder je hem makkelijk aan het eind van de dag. Je hoeft dus niet te "boenen" net als met Essence liquid eyeliner. Wat mij betreft dus een absolute topper! Hij deed mij enorm aan NYC eyeliner denken, die heel populair is, vooral onder de Amerikaanse YouTubers. Maar deze P2 eyeliner is volgens mij nog een stuk goedkoper (hij kost ongeveer €3).Sinds ik deze eyeliner heb, draag ik hem elke dag. Dit is bijvoorbeeld de look die ik gisteren droeg. Ik heb hem bewust wat dikker aangebracht, zodat jullie beter het lijntje konden zien. Ziet er prima uit, toch? En dat voor zo'n zacht prijsje. Absoluut een aanrader als je in de gelegenheid bent om P2 producten te scoren.

4 opmerkingen:

  1. Mooi! Geen glanzende finish en heel strak, I like. Mooi gezet ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vroeger verkochten ze P2 ook bij het Kruidvat (is wel al lang geleden) en toen kocht ik eigenlijk wel regelmatig iets van dit merk. Deze eyeliner zit er inderdaad goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen