woensdag 28 januari 2015

Look met Make-up Studio oogschaduw in Olive & Prune

Van het weekend heb ik zoiets gaafs meegemaakt: ik ben op Amsterdam Fashion Week geweest! Hier later nog veel meer over. Die show was gesponsord door Make-up Studio en in de goodiebag zat deze prachtige lumiére oogschaduw in de kleur Olive & Prune. Ik kon niet wachten om ermee te gaan spelen, dus de volgende dag heb ik deze look met beide kleuren gemaakt.Eigenlijk een hele simpele grungy look, maar daar hou ik wel van (vooral de laatste tijd). Rood/paarse "Prune" kleur heb ik over mijn hele bewegende ooglid aangebracht, alleen het middenstuk heb ik vrij gelaten. Op die plek heb ik de shimmery "Olive" kleur aangebracht, en deze heb ik richting de binnenste ooghoek geblend. Ook langs de onderste wimperrand heb ik dezelfde olijf/gouden kleur aangebracht over een donker-bruine oogpotlood. Qua oogschaduw heb ik niks extra's toegevoegd en dat heeft ervoor gezorgd dat ik dit zo'n geweldige duo vind. Meer dan dit heb je niet nodig. Nou ja, in dit geval alleen nog een bruine oogpotlood op de waterlijn, een zwarte eyeliner langs de bovenste wimperrand en wat mascara.Fullface foto links is gemaakt met flits, rechts - zonder. Ik hou van het effect dat deze kleuren geven, zo'n look ga ik zeker vaker dragen! Oh ja, en hierbij gelijk een mini preview van mijn nieuw haar (ook hier binnenkort meer over, en anders check mijn Instagram voor meer foto's).Ik ben altijd al een grote fan van lumiére oogschaduws van Make-up Studio geweest (vul "Make-up Studio" eens in de zoekbalk hier rechts boven in). Ik wist dus dat ik goede resultaten kon verwachten. De oogschaduws zijn super gepigmenteerd en de shimmery kant bevat prachtige glans. Een hele welkome aanvulling op mijn collectie! Een verrassende combinatie trouwens ook, maar het werkt prima samen.

5 opmerkingen:

 1. Ik heb de oogschaduw zelf ook! Prachtig is die he!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh waauw, wat een mooie oogschaduw is dat zeg :-O

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw supermooi! Prachtige intense kleuren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi die oogschaduw kleur maar ik wil dat nieuwe haar zien!!!

  BeantwoordenVerwijderen