woensdag 21 januari 2015

Look: Smoked Pastels

Weer eens een look! Voor mijn gevoel is het al een hele tijd geleden. Ik besloot om iets met paarsige sparkly kleuren te doen. Een aantal favorieten erbij gepakt, met als resultaat - een zachte shimmery look. Benieuwd naar hoe ik deze look gecreëerd heb en welke oogschaduws ik gebruikt heb? Kijk dan snel verder.Voor deze look heb ik mijn favoriete sparkly oogschaduws gebruikt, waar ik graag naar grijp als ik iets extra's aan een look wil toevoegen. MAC Coil oogschaduw heeft een prachtige bronze kleur met een prachtige metallic-achtige shimmer. Topshop Wax & Wane is de meest bijzondere duo-chrome kleur ever, een prachtige roze/rode kleur met blauwe/zilveren shimmer. En tot slot nog de prachtige paarse J'ouvert oogschaduw... kennen jullie deze nog? Die pigmentatie en zachte textuur is nog steeds iets waar ik enorm van onder de indruk ben. En die paarse kleur met hele koele, bijna blauwe ondertoon - love it. Tot slot heb ik nog een aantal Bobbi Brown kleuren gebruikt.

In de binnenste ooghoek heb ik de zachte lila Bobbi Brown kleur aangebracht. Over de rest van de ooglid - paarse J'ouvert tint. Tussen deze twee kleuren in heb ik extra shimmer toegevoegd met behulp van de Topshop kleur. De buitenste ooghoek heb ik iets warmer gemaakt door er MAC Coil aan toe te voegen. Deze heb ik met deppende bewegingen met mijn vingers aangebracht, en daarna uitgeblend met een klein blending kwastje. Boven de arcadeboog heb ik de roze Bobbi Brown blush toegevoegd die ik daarna ook op mijn wangen heb gebruikt.Het resultaat is vrij zacht, maar door de shimmer ook weer lekker opvallend. Echt, ik hou zo van dit soort shimmery looks. Het hoeft qua kleur niet eens mega fel of donker te zijn. Mooie shimmer maakt elke zachte look heel bijzonder om naar te kijken. En het is toch wel grappig om te zien dat het geheel best wel roze is geworden, terwijl ik toch best veel paarse tinten heb gebruikt. ;) Het combineren van paars en bruin vond ik trouwens best verrassend van mezelf, maar ik vind het wel mooi bij elkaar staan. Het stoort niet en complimenteert elkaar juist. Zo zie je maar, met oogschaduwkleuren moet je gewoon durven te spelen en je komt vanzelf wel leuke combinaties tegen.

6 opmerkingen:

 1. Ik vind het er heel mooi uitzien, lekker shiny.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yay, was al benieuwd sinds gisteren, supermooie look!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig, ik vind die sheen over de oogschaduws heen erg mooi, ik vermoed dat deze afkomstig is van die Topshop kleur?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Paars en dit soort brons bruin werkt heel mooi samen! Mooie look!

  BeantwoordenVerwijderen