woensdag 14 januari 2015

Meest langhoudende oogpotloden voor op de waterlijn

Jep, zo durf ik ze wel te noemen. En het fijne is, ze zijn hartstikke budget-vriendelijk! $4,93 per stuk, wat nog niet eens €4 is. Het zijn de potloodjes van het Aziatische merk Holika Holika (te koop bij BeautyNetKorea.com). Ik had al eerder gezegd dat Aziatische merken sowieso wat beter zijn met langhoudende producten, dus dit was wel te verwachten. Hoewel, nee, eerlijk is eerlijk, ze hebben alle verwachtingen overtroffen.Jewel Light Water Proof Eyeliner zijn er in verschillende kleuren en bevatten hele fijne shimmer. Hartstikke mooi en bijzonder, alhoewel je daar niet veel van ziet op je waterlijn. En ja, dit soort potloden kun je natuurlijk ook langs je bovenste wimperrand gebruiken, maar ook all over je bewegende ooglid (als een soort basis voor de oogschaduw). Het fijnst vind ik ze toch voor op de waterlijn. Laten wij nou eerlijk zijn, er zijn weinig potloden die netjes de hele dag op de waterlijn blijven zitten. Sterker nog, als ik mijn potlood tegen de lunch nog op mijn waterlijn zie dan vind ik hem al snel prima. Maar deze potloden zijn niet alleen super romig, ze blijven ook echt de hele dag netjes op hun plek zitten.Ik heb twee kleuren in mijn stash (meer zijn al onderweg :P). #5 Amber Brown is een prachtige bronze/donker-bruine kleur met hele fijne shimmer. Deze kleur vind ik altijd net iets zachter staan dan zwart, maar hij is toch nog heel intens. #15 Burgundy Garnet is een hele gewaagde rode/paarse kleur. Dit soort tinten zie je niet vaak in oogpotlood-vorm. En ik, als liefhebber van rood-achtige kleuren, moest zo'n kleur natuurlijk hebben. Met dit soort tinten moet je wel voorzichtig zijn, omdat ze geïrriteerde ogen kunnen benadrukken. Maar ik combineer deze kleur graag met een paarsige look. Zoals in de look die ik van de week droeg. Op deze foto draag ik op mijn waterlijn de bruine kleur en daaronder de rood/paarse kleur... deze foto is gemaakt toen ik mijn make-up al een uur of 14 op had (dus vandaar zo'n vermoeide oog). 14 uur! En je ziet nog steeds dat lijntje zitten. Niet uitgesmudged, misschien een beetje verdwenen dichtbij mijn oog, maar een groot deel van mijn waterlijn en vooral bij de wimperrand is het nog prima bedekt. Ja, dit product werkt geweldig, ik ben onder de indruk. Deze potloodjes gebruik ik al maanden met veel plezier en ik moest ze met jullie natuurlijk delen.

4 opmerkingen:

  1. Van dit merk had ik nog nooit gehoord, maar klinkt toppie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze potloden klinken geweldig, 14 uur is echt heel erg lang! Gebruik zelf oogpotloden van NYX en van Rimmel, die blijven ook best lang zitten maar geen 14 uur. Amber Brown vind ik heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow, en zo goedkoop! Bedankt voor de tip!

    BeantwoordenVerwijderen