zaterdag 10 januari 2015

Mini blog update (schema)


plaatje van weheartit.com

Het leek mij handig om een kleine blog update te plaatsen, omdat jullie waarschijnlijk gemerkt hebben dat ik onregelmatig nieuwe artikelen plaats. Hier is toch wel enige regelmaat in gekomen, met ingang van deze week. Ik besloot namelijk om op vaste dagen een nieuwe artikel te plaatsen, in plaats van de eerder beloofde 5-6 keer per week. Een blog-schema dus! Die plaatste ik al eerder in het welkomst-bericht hiernaast, maar ik denk dat het bij de vaste bezoekers niet opgevallen was. En terecht, vandaar dat ik er ook een apart artikel over wilde schrijven. Hieronder dus mijn schema, zodat jullie weten wat en wanneer jullie kunnen verwachten:

Maandag: artikel, waaronder ook soms een News Monday
Woensdag: artikel
Vrijdag: artikel of een video
Zondag: artikel of een persoonlijk stukje (zoals De week van of Pink Pictures) of een video

Ik plaats dus 4 keer per week om de dag een artikel (waarbij zondag en maandag natuurlijk twee achter elkaar zijn). Ik probeer ook, net als vorig jaar, een video per week op te nemen die op vrijdag of zondag online komt. Het artikel van vandaag (zaterdag) is dus meer een uitzondering, maar ik wilde hier niet een "artikel-dag" aan verliezen. Dit schema geeft mij net iets meer ruimte: vergeet niet dat ik hiernaast nog een fulltime baan heb, en zo heb ik twee avonden de tijd om een kwalitatief goed artikel in elkaar te zetten, als het 's weekends al niet lukt. Maar het is voor jullie, denk ik, zo ook overzichtelijker en dan weet je wanneer je wat kunt verwachten. Mijn artikelen komen trouwens altijd om 7:00 uur 's ochtends online, dus die dag kun je al 's ochtends mijn blog checken (dit kan natuurlijk nog eerder, maar ik weet niet of hier behoefte aan is).

Vergeet je ook niet om mij via bloglovin, Twitter en Instagram te volgen?

En als jullie nog leuke idee├źn hebben voor een artikel of een video, laat ze hieronder achter! Vind ik altijd leuk om te lezen en dan zal ik het met veel plezier doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten