vrijdag 16 januari 2015

Sweet Social Media #1

Van tijd tot tijd deel ik mijn favoriete YouTubers, Tweets en Instagram-accounts met jullie. Ik heb er maar een naam aan gegeven: Sweet Social Media, en al die artikelen zijn onder gelijknamige label te vinden. Ik besloot om de favoriete foto's/artikelen/video's van afgelopen tijd met jullie te delen. Dat ga ik, denk ik, eens in de zoveel tijd doen. Dit soort artikelen zorgen volgens mij altijd voor wat meer inspiratie en misschien ontdekken jullie zo leuke mensen/accounts om te volgen. Benieuwd? Check het dan snel hieronder.

InstagramDe afgelopen tijd heb ik "vind-ik-leuks" uitgedeeld aan de make-up inspiraties van accounts zoals die van NYXcosmetics (met mooie look-inspiraties), ctilburymakeup (Charlotte Tilbury -die van het prachtige make-up merk- post wel vaker inspirerende plaatjes van oud Hollywood glamour), lindahallbergs (hele getalenteerde MUA), beautylovesbe (hele mooie make-up snapshot), tartecosmetics (met hun prachtige kleuren uit Tartelette palette), anastasiabeverlyhills (ik ben zoooo benieuwd naar haar nieuwe liquid lipsticks! Ze schijnen geweldig te zijn) en nog veel meer. De look/make-up van J.Lo tijdens de Golden Globes vorige week is veel besproken op social media. Ik denk dat het de meest opvallende van allemaal is, en het zal ongetwijfeld nog vaak door beauty YouTubers worden nagemaakt. Ik zag hem op de account van de MUA van Jennifer, 1maryphilips die de look overigens met L'Oréal producten heeft gemaakt. Dan nog een paar Kardashian en Cara foto's tussen mijn likes, Spice Girls memories dankzij spicegirlsnet en altijd mooie foto's van de Russische model/YouTuber Sonya (classisinternal) en dan zijn wij er doorheen!

Blogs


Even mijn Blogloving-lijsjte openen en ja hoor, ook daar een paar nieuwe opgeslagen artikelen:

Some Blog Recources @ Paris&BBtea: een artikel met allemaal blog-tips en vooral handige html-codes om je blog op te leuken. Hier hou ik altijd wel van.
My longest wearing make-up picks @ TheSundayGirl: de eigenaresse van deze Engelstalige blog heeft een vette huid, net als ik, dus ik vind het altijd leuk om haar tips te lezen. Een paar producten uit dit lijstje heb ik dan ook op mijn wishlist gezet. En misschien moet ik zelf ook zo'n overzichtje samenstellen.
Sneak Peek: Kat Von D Shade & Light Contour Palette @ Temptalia: ik wist dat deze palette geweldig zou zijn en als ik die swatches zie dan begint het al helemaal te kriebelen. Ik wil hem zo graag hebben!
Top 5 posts of 2014 @ AmeliaLiana: deze Britse dame is niet alleen ontzetten populair op YouTube, zij heeft ook echt een hele leuke blog. Haar 5 meest populaire artikelen van 2014 zijn ook echt leuk om te lezen, vooral het interview met een bekende make-up artist (oftewel Mario - de MUA/BFF van Kim K). Vlot geschreven ook!
Mijn 15 favoriete websites @Beautylab: de handige en leuke links van Serena. Ik hou echt van dit soort lijstjes!
2014 - a look back @ MichellePhan: ook Michelle is een grote YouTuber en heeft een leuke blog. Die lees ik niet regelmatig, maar dit artikel vond ik wel leuk en ergens ook ontroerend.

YouTube


Kids play make-up apps?! - ik hou echt van dit soort react-video's! Dit moet je zien als beauty liefhebber, echt hilarisch!
Alex From Target @Ellen Show - hebben jullie die hele hype rondom "Alex From Target" meegekregen op social media? Een leuke jongen die boodschapjes bij de Amerikaanse Target inpakt, opeens met een foto op Twitter verscheen en waar toen veel jonge meiden door geobsedeerd raakten. Hij werd zo ontzettend populair dat hij zelfs in Ellen's Show mocht verschijnen. Ik heb ook gelezen dat hij uiteindelijk ook de negatieve kanten heeft meegemaakt (zoals bedreigingen en zo), maar hij heeft volgens mij ook echt genoten van zijn tijdelijke roem. Ach ja, hij is ook echt cute!
Haul @ Kathleen Lights - ah, Kathleen, zij is mijn nieuwste girl-crush op YouTube. Zo lekker spontaan, grappig en eerlijk, echt leuk om te zien. Hoe lang haar video ook is, ik blijf het kijken.
Workshops with Mario by Hudda Beauty - en daar hebben we Mario weer, maar dan nu tijdens zijn bezoek aan Dubai. Een leuke impressie van Hudda, alhoewel ik het soms iets te overdreven vind. Nou ja, je pikt er wel wat tips van op.

En dat was het weer! Ik hoop dat jullie zo wat inspiratie hebben opgedaan. En laat maar weten mochten jullie nog social media aanrader hebben!

2 opmerkingen: