vrijdag 30 januari 2015

Vlog-dagje met nieuw haar + AFW'15

Afgelopen zaterdag heb ik weer eens gefilmd! Voor diegene die zo nieuwsgierig waren - in deze vlog zie je mijn nieuwe haar! Wat vinden jullie ervan? 's Avonds ging ik naar Amsterdam Fashion Week, waarvan ik de kaartjes kort daarvoor op Instagram had gewonnen... en ik win nooit wat, dus hoe cool is dat! Kortom, ga er lekker voor zitten, pak een kopje thee erbij... en maak kennis met Amelie. :)


Blijkbaar was mijn stopwoordje-gehaalte die dag best hoog, dus excuses daarvoor. Maar ik hoop dat jullie deze video leuk vonden. Mocht je trouwens nog haar-gerelateerde vragen hebben, laat ze hieronder achter. Wie weet, krijg ik Amelie zo gek om meer video's met mij te maken. :P

7 opmerkingen:

 1. Hahahaa afsluiten met McDo hoort er gewoon bij! Je haar is super maar wat een verandering zeg.. en je man.. 'nou dat valt wel mee' hahaha! Ik vind het een heel verschil maar het staat je super! Wat een leuke kapster heb jij! Jammer dat ik daar niet woon :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je haar is echt leuk zo! Heel anders, maar 't staat je goed. Ik heb ook al jaren dezelfde kapper. Leuk dat we jouw kapster aan 't werk konden zien! Je outfit was leuk hoor, pastte zeker bij elkaar. Heel leuk ook dat je beelden van de modeshow toont!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gezellige vlog! Leuk dat je kaartjes had gewonnen voor Tony Cohen. Nooit gedacht dat jij je haar zo'n stuk korter zou laten knippen, gedurfd hoor. 't Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha dank je wel! Dat hoor ik veel mensen zeggen :P Blijkbaar kan ik onvoorspelbaar zijn haha :P

   Verwijderen