maandag 5 januari 2015

Wishlist-material

Ik dacht eigenlijk dat ik niks meer op mijn beauty-wishlist had staan... ik heb toch al genoeg? Totdat ik het begon bij te houden... Met als resultaat: dit artikel. Dit zijn de producten waar ik enorm naar uitkijk en die ik nog graag aan mijn stash zou willen toevoegen, maar wegens "op dit moment niet nodig (wat moet je met 10 primers tegelijk)" of "geen budget" of welke reden dan ook laat ik het voorlopig op mijn wishlist staan. En met een beetje mazzel, aan het eind van het jaar, ben ik de gelukkige eigenaresse van al deze goodies. ;) Als ik deze wishlist een maand geleden had samengesteld dan zouden hier ook Make-up Geek oogschaduws op staan, maar die zijn inmiddels al onderweg. ;) Dus... benieuwd bij welke goodies ik weg zit te zwijmelen? Kijk maar snel verder.Gezichtsmake-up vind ik tegenwoordig even leuk als oogmake-up (terwijl het vroeger meer een erbij-dingetje was). Nieuwe primers, foundations, bronzers, highlighters - ik ben altijd op zoek naar de beste en de mooiste. Dus vandaar dat deze wishlist hier grotendeels uit bestaat. Ik begin met de primers. Zodra de primers in mijn stash op raken (of nog eerder: over de datum zijn), dan wil ik graag deze drie proberen. Korres Pomegranate Matifying Primer schijnt heel goed en langdurig te matteren. Een droom voor mijn vette huid, dus hij kwam al snel op mijn wishlist op nummer 1. Over Too Faced Hangover primer hoor ik ook veel goede dingen, en ook een van mijn favoriete YouTube guru's -Nicole Guerriero- gebruikt deze constant. Het zou je een gezonde gloed moeten geven terwijl het ook verzorgende ingrediënten bevat. Ook hier ben ik dus ontzettend benieuwd naar. Clarins Instant Smooth primer zie ik ook overal voorbij komen. Ook deze primer zou goed voor een vetter huidje moeten zijn. En wie wilt nou niet kleinere poriën hebben onder je make-up? Het lijkt mij wel apart, primer in een potje, maar toch kan ik niet wachten om deze uit te proberen.Ik weet ook niet wat ik met zoveel nieuwe highlighters en bronzers moet, maar hey, je mag wel dromen, toch? ;) Kevyn Aucoin Candlelight The Celectial Powder lijkt mij een mooie kennismaking met dit merk. Dit zou een super mooie highlighter moeten zijn die ik in de favorieten van een YouTuber/blogger zag. De wat meer bekende highlighter (die volgens mij hier ook behoorlijk op lijkt) is The Balm Mary-Lou Manizer. Ik hoor hier zoveel goede dingen over en elke keer als ik iemand deze highlighter zie gebruiken dan stijgt zijn hebben-gehaalte in mijn ogen. Ik zit ook te denken aan een bronze-variant, Betty-Lou Manizer, maar ik twijfel nog of ik bronzed glow iets voor mij vind. Voor nu zou ik graag Mary-Lou aan mijn collectie willen toevoegen. En over mooie highlighters gesproken... het schijnt dat de highlighter in Charlotte Tilbury Filmstar Bronzer & Glow palette ook prachtig is. En je krijgt er ook een hele natuurlijke matte bronzer bij. Dit duo schijnt de topper van dit merk te zijn, waar meerdere beauty liefhebbers heel lovend over zijn. Ik ben heel benieuwd! Oh ja, en over Charlotte Tilbury gesproken... mocht ik ooit weer naar Londen ga, dan wil ik ook haar lippotlood in de kleur "Pillow Talk" van dichtbij bekijken... dé favoriet van de Britse YouTuber Amelia Liana. Dan is er nog de prachtige palette van Kat von D die op de website van Sephora naar mij zit te starren. Ze hebben het slim aangepakt, Kat von D kan natuurlijk prachtig schetsen en daar is het hele idee van deze palette ook op gebaseerd - het creëren van schaduwen. Kat von D Shade + Light Contour palette lijkt mij een hele mooie en handige palette, waarmee je echt goed kunt contouren. Ik twijfelde tussen deze palette en die van Anastasia, maar deze kleuren spreken mij toch net iets meer aan.. voor nu dan. ;)Ah, Chanel Perfection Lumière Velvet foundation staat al op mijn wishlist sinds hij uitgekomen is. Maar ik moet eerst echt door mijn huidige foundation-stash heen. Ik heb hier tot nu toe alleen maar positieve dingen over gelezen. En het schijnt dat als je Aqua Lumière foundation fijn hebt gevonden (heb ik, en ja, deze is heel erg fijn!), dat deze nieuwe foundation dan nog beter zou zijn. Ik ben ontzettend nieuwsgierig, dus ik kan niet wachten! Tot slot een paar lipproducten. MAC Soar lipliner... jep, de Kylie Jenner trend dringt helemaal door tot mijn lipproducten-stash. De volgende keer dat ik naar een MAC Pro Store ga (korting!), ga ik deze meenemen. Revlon HD Lip Lacquer en Kat von D Everlasting Liquid Lipstick zijn langhoudende lipgloss/lipsticks en ik ben gek op dit soort producten! De kleuren van beide zijn heel intenst. Die van Revlon bevatten vaker shimmer en Kat von D is meer van matte tinten. Ik heb geen bepaalde voorkeur voor kleuren, maar de bovenste twee maken mij vooral erg nieuwsgierig.

Wat hebben jullie op dit moment op de wishlist staan? Ook iets van mijn lijstje?

3 opmerkingen:

  1. Ik heb zelf twee oggschaduwpalettes van Kat von D gehad en eerlijk gezegd vielen die mij toch wel tegen. Mijn nichtje is de Clarins pot aan 't gebruiken, ik zal eens vragen wat ze ervan vindt! Fijne wishlist!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh ho ho, hier word ik hebberig van :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtige wishlist, ik snap wel dat je hier je wishlist van wilt maken!

    BeantwoordenVerwijderen