zondag 1 februari 2015

5 favorieten van januari 2015

Happy february the first! Dit jaar zet ik de traditie van maand-favorieten gewoon door. Ik denk dat ik eens in de zoveel tijd mijn seizoensfavorieten in een filmpje opneem. Maar verder blijf ik mijn maand-favorieten in een artikel plaatsen. Vandaag is het dus ook tijd voor mijn favorieten van januari!Het meest gebruikte parfum van afgelopen maand was Trésor Midnight Rose van Lancôme. Niet alleen omdat ik van plan ben om dit flesje op te maken (mijn parfum stash mag echt wat uitgedund worden en hier zin nog heel weinig in), maar ook omdat ik deze geur weer heerlijk vind. Een zoete verleidelijke geur, iets aan de zware kant, maar ik draag hem eigenlijk altijd. Het top skincare product van afgelopen maand (al weet ik zeker dat deze liefde nog lang gaat duren) was toch wel Clarins Lotus Face Treatment Oil, waar ik ook al eerder over schreef. Een heerlijk product dat in staat is om mijn huid elke avond te voeden en rustig te maken. Ik kan echt niet meer zonder. Zoveel lovende dingen over deze olie gelezen en er was geen woord over gelogen. Om mijn huid nog gezonder uit te laten zien en om er een mooie gloed aan te geven, heb ik weer mijn Etude House CC Cream herontdekt. Deze heb ik al meer dan een jaar, ik kocht hem nog in Hong Kong. En normaal gooi ik dit soort producten na een jaar weg, omdat hun houdbaarheidsdatum dan al voorbij is (en omdat zij dan al duidelijk minder goed werken). Maar dit product werkt nog prima. Ik kan hem niet elke dag gebruiken, omdat mijn poriën een klein beetje verstopt raken gedurende de dag (of is hij toch aan het eind van zijn levensduur?), maar het effect dat hij geeft... heerlijk! Ik breng hem eerst als een soort primer aan en mix dan samen met mijn super matte Hourglass foundation. Die foundation houdt mijn huid de hele dag mat, maar er zit ook een prachtige glow doorheen. Gezondere gloed dan dit krijg je niet... en een aparte highlighter gebruik ik ook niet meer. Love it!Mijn browpomade van Anastasia heb ik de afgelopen maand nauwelijks aangeraakt (shocking!). Ik ben weer helemaal into de poeder-gel-combinatie. Met poeder heb ik een beetje de ideale en makkelijke techniek ontdekt (die overigens veel beauty guru's gebruiken), waarmee ik mijn wenkbrauwen op een natuurlijke manier kan bijtekenen en iets voller laten lijken. Ik gebruik zowel de donkere als de lichte kant. Daarna breng ik nog een beetje browgel (ook van Anastasia) aan om het geheel nog ietsje lichter te maken en natuurlijk te fixeren. Klaar! Het is naar mijn gevoel veel sneller dan met browpomade en het ziet er iets natuurlijker uit. Kijk maar naar de looks die ik de afgelopen maand heb laten zien, waar ik dit duo in gebruikt heb.

Wat was jouw meest favoriete product van de eerste maand van 2015?

3 opmerkingen:

  1. Mooie favorieten! Ik denk niet dat ik deze maand al een favoriet ontdekt heb, of toch geen nieuwe alleszins.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie favorieten! Ik ben erg benieuwd naar de Clarins olie!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb het Anastasia brow powder ook en ik gebruik het niet zelf maar in mijn kit, maar die zijn inderdaad top!

    BeantwoordenVerwijderen