maandag 2 februari 2015

Fijne producten voor onder de douche

Normaal staat mijn plankje onder de douche vol met producten die ik graag afwissel. Nu de verhuizing steeds dichterbij komt probeer ik wat meer van huidige producten op te maken, zo ook onder de douche. Ik probeer ook mijn "voorraden" steeds te verkleinen en daardoor ontdek je toch wel steeds verrassend fijne dingen. Vandaag deel ik de fijnste producten die ik nu onder de douche heb staan.Zowel dit masker als het volgende product (conditioner) zijn van Gliss Kur, ik heb haarverzorging van dit merk toch weer eens herontdekt. Grappig genoeg, belandde dit haarmasker een paar jaar geleden in mijn producten met het "mwah"-effect artikel. Maar het grootste verschil met toen is dat ik nu korter haar heb. Toen mijn haar nog lang (en dus ook droger) was had ik behoefte aan diepere verzorging. Nu heb ik niet zoveel eisen. Sterker nog, toen ik nog aan mijn nieuwe kapsel moest wennen was het lastig om een conditioner/masker ook echt op de punten aan te brengen, zonder te veel richting de haaraanzet te smeren. :P Voor nu is dit Ultimate Repair haarmasker een prima verzorgingsproduct voor mijn nieuwe bobje.Terwijl ik het masker 1-2 keer per week nu gebruik (niet dat het zo enorm hydraterend is, dat je het niet vaker kunt gebruiken.. maar toch!), gaat de Oil Nutritive Conditioner iets vaker in mijn haar. De ene keer ben ik enorm onder de indruk van het effect, de andere keer wat minder. Gek is dat, toch? Maar over het algemeen vind ik het een hele fijne conditioner. Hij maakt mijn haar zacht, makkelijker doorkambaar en vooral niet al te zwaar (bij matig gebruik uiteraard... van een dikke klodder conditioner zakt ook mijn dikker haar helemaal in). Zowel in deze conditioner als in het masker zou vloeibare keratine moeten zitten en dat zal ongetwijfeld ook wel (ook al is het misschien niet veel). Dit geeft volgens mij wel iets meer glans aan mijn haar en dat is natuurlijk altijd welkom.Ah, weten jullie nog die lekkere geur van Yves Rocher met peer en karamel? Tijdens de feestdagen heb ik ook een douchegel en een bodycréme kunnen bemachtigen (wie zegt dat cadeausets alleen om te geven zijn? :P). De douchegel gebruik ik, zoals jullie kunnen zien, vrij intensief. De geur is nog steeds heerlijk, vooral voor de winter. Zo zoet op een natuurlijke manier, mmmmm! Gel/créme structuur is trouwens ook best fijn in gebruik. Alleen maar lovende woorden over dit product!Zo'n body scrub van Treets heb ik al eerder gehad en ik vond hem heerlijk. Bij de Tuinen heb ik dus een tijdje geleden een andere geur uitgekozen (ook al vond ik die paarse echt heerlijk... maar, zoals jullie misschien een beetje op de achtergrond kunnen zien, heb ik nu een douchefoam uit dezelfde paarse lijn). Deze ruikt naar mango en jasmijn... goddelijk! Echt, hoe kan Treets zulke ontzettend lekkere geuren maken en waarom lees ik er nauwelijks over op andere blogs? Als je van zoetige geuren houdt dan is deze oranje lijn zeker een aanrader. En de scrub-kwaliteiten zijn weer top: niet te hard, maar ook zeker niet te zacht. Mijn huid wordt niet uitgedroogd, ook al laat deze scrub geen olie-laagje achter zoals bij Rituals. Love it!

4 opmerkingen:

  1. Die sugar scrub lijkt me erg lekker

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke producten, de sugar scrub lijkt me heel fijn! X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ken geen enkele van deze producten! Die scrub lijkt ook mij heel fijn!

    BeantwoordenVerwijderen