vrijdag 6 februari 2015

Look met nieuwe H&M make-up

Tijdens een shoptripje laatst besloot ik om wat H&M make-up spulletjes uit te proberen. En wat is er nog leuker dan een first impressions video ervan te maken? Dus dat deed ik, met look en een review. Pak een kopje thee erbij en enjoy!


Mochten jullie een beetje geklop horen - mijn buren besloten dat ze die dag van alles aan de muur wilden gaan hangen... op een zondag... Ik heb de hardste stukken kunnen wegknippen, maar soms hoor je ze nog op de achtergrond. Oh, en mag ik een beetje gejuich voor mijn eerste "eindkaart" (aan het eind van de video)? Yaaay! Weer wat geleerd. ;) Photo-credits gaan trouwens naar een of andere wallpaper-site. :P

4 opmerkingen:

 1. Mja, ik investeer toch liever in deftige kwasten. Maar voor jonge meiden die pas met make-up beginnen lijken de kwasten nog wel tof. Vind de kleuren die je gebruikt hebt wel heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh, ik heb eigenlijk nog helemaal geen make-up van de H&M in mijn stash, maar de producten zien er erg mooi uit. Het eindresultaat van de look vind ik ook erg mooi! Vooral de lipkleur vind ik prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En stiekem is het inmiddels mijn favo lipproduct geworden :) Draag hem nu elke dag. Vond hem ook veel leuker dan ik dacht!

   Verwijderen