woensdag 18 februari 2015

Mijn avond reinigingsroutine (met double cleansing)

Vandaag een video waarin ik wat meer over mijn avond routine vertel, inclusief de uitleg over double cleansing. Het is een informatieve klets-video geworden, dus ga er goed voor zitten. Dit is dus precies de reden waarom ik veel in mijn video's moet knippen, ik wil zoveel vertellen binnen beperkte tijd... maar nu horen jullie het hele verhaal (alleen zonder euh's en uuuh's uiteraard :P). Ik hoop dat jullie hem leuk vinden!


Nog een kleine tip voor double cleansing: olie op je oogleden is even wennen. Wat ik altijd doe: ik pak (met ogen dicht) een wattenschijfje en haal daarmee de eerste laag olie van mijn ogen, daarna gebruik ik hetzelfde schijfje voor mijn make-up remover. Maar geloof mij, een olie prikt niet, dus heel vervelend is het niet als je je ogen even open doet.

Zijn jullie al bekend met double cleansing? Als jullie meer tips hebben (ook vwb de producten), laat ze hieronder achter!

3 opmerkingen:

  1. Best een lange routine ook, maar wel goed dat je je huid zo goed reinigt en verzorgt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah yay, op deze video zat ik te wachten! Leuk dat je dit deelt, zelf double cleanse ik ook, 's avonds.

    BeantwoordenVerwijderen