maandag 16 februari 2015

Mijn nieuwe (PinkFairy) hoesje + win

Telefoonhoesjes, ik heb er wel een paar van liggen. Maar het is al lang geleden dat ik ZO blij was met een! Toen ik dit hoesje zag, wist ik dat ik hem moest hebben... ik bedoel, hoe vaak kom je een hoesje tegen met een roze fee daarop? Verder een vrij simpel model en daardoor raak je hem niet snel zat. Love it, mijn eigen PinkFairy hoesje! ;)Het achterkantje is gewoon doorzichtig en de randen, fee en sterretjes hebben een chrome-achtige uitstraling. En natuurlijk lekker fel roze, bij bepaald licht lijkt deze kleur meer paarsig. Ik was ook nog eens verbaasd over de kwaliteit. Het hoesje voelt stevig en kwalitatief goed aan. Het achterkantje van mijn telefoon is nu bijna even glad als het scherm (niet "glad" als in "hij glipt zo uit je handen", maar het voelt gewoon een beetje luxer aan). Mijn hoesje heb ik van de website hoesjes outlet, waar ze veel (betaalbare) hoesjes voor iPhone 5 & 6 hebben (en zelfs een speciale categorie voor de dames).En raad eens... een van jullie mag ook een hoesje van deze webshop uitzoeken! Je hebt maximaal €25 te besteden, maar voor dit bedrag vind je makkelijk iets leuks. Misschien ook zo'n fee├źn-hoesje (die ze trouwens in meerdere kleuren hebben)? Of natuurlijk iets anders, het is helemaal aan jou! Dat is pas een leuk begin van de week, toch? ;)

Wat moet je er precies voor doen?

 • Volg mij via Bloglovin/Twitter/Instagram/Youtube of op een andere manier. Laat hieronder weten op welke manier jij mij volgt (als het je niet lukt om dit in de comments achter te laten, dan mag je mij hier ook over tweeten/mailen.


 • Laat mij ook weten hoe je telefoonhoesje eruit zou zien, als je die zelf mocht ontwerpen. Just curious! :) • That's it! Hey, het is maandag, dus wij doen even rustig aan. Deze winactie duurt tot aanstaande zaterdag 21 februari. Veel succes allemaal!

  3 opmerkingen:

  1. Ooooh zo pretty zeg! Ik doe graag mee. Ik volgde je al op Bloglovin en Twitter. Ik zou waarschijnlijk iets met sterretjes ontwerpen :-)

   BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk!! Ik zou er waarschijnlijk iets bling-bling- achtigs van maken ;-) Ekster-style!

   BeantwoordenVerwijderen