zondag 8 februari 2015

New In: Makeup Geek oogschaduws

Ok, ik ben social media verslaafd, dat wisten jullie al. YouTube is een grote zwakte voor mij en ik zit vaak genoeg weg te zwijmelen bij aanraders van grote beauty guru's. Toen Jacklyn Hill laatst een eigen palette samen met het merk Morphe heeft uitgebracht, wilde ik hem meteen hebben! Waarom eigenlijk? Er zaten veel rood-tinten in en dat is helemaal mijn ding! Er zat alleen ook wel een vrij aanwezige groene kleur bij... en dat in combinatie met hoge verzendkosten naar Nederland... Zo ontstond het idee: waarom stel ik niet mijn eigen palette samen met oogschaduws van een andere grote bekende YouTuber? Dan kan ik echt alleen maar mijn kleuren pakken en die gebruik ik dan nog liever. Tijd voor mijn eerste bestelling in de Makeup Geek webshop!De bestelling plaatste ik net voor Oud en Nieuw en pas afgelopen week had ik hem binnen. Jep, dat heeft heel lang geduurd... Ik had de klantenservice ook inmiddels gemaild en toen is mij verteld dat het over het algemeen sneller gaat, maar het kan ook 31 dagen duren... werkdagen blijkbaar... Maar goed, ik had gewoon pech, en al helemaal omdat ik bij ontvangst invoerrechten moest betalen. Ik bestel zo vaak in het buitenland en nog nooit hoefde ik dit te betalen, dus zoals ik het zei - ik heb gewoon pech gehad. Dat weerhoudt mij trouwens wel van mijn volgende aankoop bij deze webshop, hoewel dat hartstikke zonde is. Ik baal eigenlijk wel een beetje dat ik geen foiled oogschaduws heb meebesteld. Maar ik moet ook niet alles willen. ;) En nogmaals, dit is gewoon pech, er zijn ook genoeg mensen bij wie het goed gaat en die geen invoerkosten hoeven te betalen. Blijkbaar wilt het universum mij vertellen dat ik al te veel oogschaduws heb... :PIk bestelde een 9-Eyeshadow Starter Kit, waar niet alleen een paar kleuren van mijn wishlist in zaten, maar wat ook gewoon iets voordeliger was. Om de oogschaduws uit de kit zat trouwens een zilveren strik, super cute! Ook heb ik nog 4 losse oogschaduws besteld, omdat ik die kleuren per se wilde hebben. Mocht je trouwens niet bekend zijn met de oogschaduws van Makeup Geek, ze staan bekend om de kwaliteit (super gepigmenteerd, vaak ook beter dan MAC) en ze kosten maar 6 dollar (wat ongeveer 4-5 euro is). Makeup Geek verkoopt tegenwoordig ook blushes en kwasten, en ook deze producten zijn betaalbaar en zouden van goede kwaliteit moeten zijn. Marlena van Makeup Geek is trouwens echt een schat in haar video's, ze maakt altijd hele mooie en duidelijke tutorials, dus dat helpt zeker wel.De verpakking van de oogschaduws is trouwens wel veranderd, vandaar dat je op de eerste foto verschillende doosjes ziet. Let op, dit zijn allemaal refills. Je kunt ze in een lege MAC palette of een Z-palette doen (Z-palettes kun je ook op de website kopen). Toevallig had ik nog een Z-palette die nauwelijks vol zat. Ik had hem helemaal leeggemaakt en hij zat dus te wachten op mijn nieuwe Makeup Geek oogschaduws.Terwijl ik dacht dat 13 oogschaduws de hele palette zouden vullen... fout... Ik heb nog hartstikke veel ruimte over! Hmmm, wat zal ik er eens mee doen... Deze foto is trouwens gemaakt met een flits, hieronder vinden jullie eentje zonder. Maar eerst de swatches... Ik begon te swatchen op volgorde van de palette, vanaf de bovenste rij naar beneden. Maar uiteindelijk had ik de onderste rij (met zwarte kleur) links moeten swatchen.Glamorous, Mocha, Corrupt, Drama Queen, Burlesque, Unexpected, Shimma Shimma, Bitten, Cocoa Bear, Prom Night, Bada Bing, Cosmopolitan, Créme Brulee.
De eerste foto is gemaakt zonder flits, de tweede - met. Heerlijk, al die namen! Marlena heeft het goed gedaan. En mocht je bepaalde namen herkennen dan ben je waarschijnlijk net zo gek op YouTube als ik. :P De oogschaduws zijn inderdaad heel gepigmenteerd en voelen bij het swatchen heel zacht aan. Ik kan niet wachten om er looks mee te maken!Zijn jullie bekend met Makeup Geek oogschaduws en naar welke kleuren zijn jullie het mest benieuwd?

7 opmerkingen:

 1. Waauw wat een hoop! Maar de kwaliteit ziet er super uit en in het palette staat het ook leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fantastische kwaliteit, ziet er echt super uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waauw, waauw en nog eens waauw, prachtige kleuren echt! Ik zou zo graag iets van Makeup Geek proberen eh, maar de verzend -en importkosten houden me tegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wouw ik kende het nog niet maar ziet er super goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Er zitten echt mooie kleuren tussen! Heel handig dat je ze gewoon in een z palette kan doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleuren heb je uitgezocht! Ik wil ook graag een bestelling plaatsen, maar de invoerkosten houden me tegen. Mag ik vragen hoeveel je moest betalen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. volgens mij bijna €20, zo uit mijn hoofd... ik dacht toen ook dat ik daardoor nooit meer ga bestellen. Maar ik moet je eerlijk zeggen - deze oogschaduws zijn het enorm waard! Ik ga binnenkort dan ook zeker weer bestellen. En ik wil ook hun foiled shadows uitproberen :)

   Verwijderen