maandag 9 februari 2015

News Monday met Clinique, Rimmel, MAC en Essence

Dit keer heb ik News Monday helemaal geweid aan make-up. Wat nieuwtjes over skincare en parfum wilden ook een plekje innemen, maar daar besteed ik al genoeg aandacht aan. Vandaag een paar prachtige nieuwe make-up producten waar ik zelf ontzettend naar benieuwd ben.Ik weet niet wat het is, maar Clinique brengt de laatste tijd wel heel veel interessante producten uit die ik met jullie MOET delen. Om te beginnen - de nieuwe Beyond Perfecting Foundation and Concealer. What? Foundation en concealer in één? Yes, please! Deze biedt volledige dekking zonder zwaar aan te voelen. Je kunt hem gelijkmatig verdelen als foundation en plaatselijk toevoegen als concealer voor nog meer dekking. Blijft 12 uur lang zitten, resistent tegen zweet en vochtigheid. Verkrijgbaar via Clinique webshop (waar ik echt vaker moet gaan kijken... vind hem eerlijk gezegd overzichtelijker dan een Clinique stand bij de Douglas). Ook heeft Clinique een aantal mooie producten om die cheekbones van je nog meer te laten opvallen. Wat dacht je van Chubby Stick Sculpting Contour en Highlight? Met de ene teken je makkelijk een contour lijntje voor meer schaduw, terwijl je de andere voor die extra glans gebruikt. Of de prachtige Sculptionary Cheek Contouring Palette waar je een prachtige kleur op je wangen mee creëert (deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren). Ook voor deze mooie producten moet je de webshop van Clinique checken. Het laatste Clinique nieuwtje is hun nieuwe Long Last Glosswear. Deze glosjes zijn niet alleen romig en dekkend, ze belovend ook nog eens heel langhoudend te zijn. Dat laatste greep natuurlijk meteen mijn aandacht.

En over langhoudende lipproducten gesproken... Vanaf eind februari brengt Rimmel nieuwe lijn uit - Provocalips. Ik heb hier al zoveel goeds over gehoord van de buitenlandse beauty guru's, dat ik niet kon wachten tot het naar Nederland kwam! En eindelijk, nog even wachten. Provocalips belooft 16 uur lang te blijven zitten. Aan de ene kant heb je een stain (die echt über langhoudend schijnt te zijn) en aan de andere kant een gloss die je lippen comfortabel laat aanvoelen en een glossy finish toevoegt. Verkrijgbaar in 6 kleuren.

Zoals jullie misschien weten, komt er binnenkort een nieuwe Disney film in de bioscopen, namelijk Cinderella. Een aantal merken hebben er slim op ingespeeld en brengen de desbetreffende limited editions uit. Vanaf 18 maart komt MAC met een Cinderella collectie (waar vooral de palette, volgens mij, echt een musthave zal zijn... er zit ook de bekende Satin Taupe oogschaduw in). Ben je on-a-budget? Dan moet je wachten tot april, dan brengt Essence namelijk ook een Cinderella collectie uit, waar een lekker opvallende blush in zit, waar ik dus vooral naar benieuwd ben. Allemaal hele snoeperige verpakkingen, genoeg om bij weg te smelten.

Waar zijn jullie het meest nieuwsgierig naar?

2 opmerkingen:

  1. De nieuwe foundation van Clinique trok meteen mijn aandacht. I wanna be beyond perfect!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Clinique slaat duidelijk een andere weg in zonder persoonlijkheid te verliezen. De Provocalips lijn lijkt mij trouwens ook echt iets voor jou!

    BeantwoordenVerwijderen