vrijdag 13 februari 2015

On my nails: Rituals Medieval Blue

Ik dacht dat ik al genoeg blauwe nagellak van de zomer had gekocht... totdat ik deze kleur bij Rituals tegen kwam. Ik werd verliefd! In de winkel leek hij een beetje duo-chrome, maar nu ik hem draag is het echt een hele donkere blauwe kleur. Hij heeft zelfs iets paarsigs in zich, heel mooi. Een donkere, chique kleur. Aan de ene kant lijkt blauwe best gedurfd, maar deze kleur zou ik makkelijk naar een zakelijke afspraak kunnen dragen.De bovenste foto's zijn gemaakt bij indirect licht. Bij bepaald licht lijkt deze kleur nog donkerder, maar nooit zwart. Je ziet altijd wel dat hij een blauwe gloed heeft. De onderste foto is gemaakt in volle zon. Die shimmer, love it!Na het nagellak-setje van Rituals wilde ik meer van hun kleuren uitproberen. Het waren niet mijn eerste nagellakjes van Rituals, maar ze hebben volgens mij nog niet zo lang van die kleine flesjes in het assortiment. Qua formaat is dit echt wel prima, je maakt toch bijna nooit een nagellak op. Ook de kwaliteit van deze nagellak is heel goed. Hij dekt in 1 laag, maar ik draag altijd voor de zekerheid 2. Hier heb ik trouwens ook een topcoat over aangebracht, zodat ik nog langer van deze donkere kleur kan genieten. De nagellakjes van Rituals kosten maar een paar euro en je kunt deze kleintjes bij de kassa's van Rituals vinden. Zeker een aanrader!

3 opmerkingen:

  1. Wat een prachtig kleurtje! Rituals nagellak is dus een aanrader zo te lezen! Zal het in gedachten houden, ben zelf nog niet met hun nagellak bekend.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hmm nee dit is niet mijn ding vrees ik. Zowel de kleur als de finish niet.

    BeantwoordenVerwijderen