woensdag 25 februari 2015

On my nails: spring Catrice combo

Enorm vrolijk word ik van deze combinatie! Ik blijf ernaar kijken en het doet mij ook ergens aan de lente denken. Vrolijk, fel, warm en zonnig. Het ene moment lijkt het alsof mijn nagels Barbie-roze zijn, het andere moment zie je wat meer koraal/perzik in de kleur. Ik denk dat ik deze combinatie nog vaak ga dragen... looooove it!Tussen de nieuwe nagellak-kleuren van Catrice zag ik de opvallende A Gallon of Melon kleur staan. Hij zit echt tussen het roze en koraal-kleur in, je zou het bijna zo'n pastel/neon kleur kunnen noemen. Vrij zacht, maar toch ook weer lekker opvallend. Hij is nog net niet fluoriserend. Call Me Princess gaat juist weer uit het assortiment van Catrice... ik heb hem dan ook voor maar €1 gescoord. Why, Catrice, why? Wat een prachtige glitter-kleur is het toch ook! Ik zag hem vaker op de blog/Instagram van Charlotte/PinkyPolish voorbij komen en ik moest aan haar denken toen ik een boel van deze Crushed Chrystals nagellakjes in het afgeprijsd-bakje zag. Dit is zo'n heerlijke meisjes-achtige glitter-kleur, ik snap wel waarom hij zo geliefd is. Op al mijn nagels draag ik trouwens twee lagen van A Gallon of Melon, behalve mijn ringvinger - daar draag ik 1 laag + 1 laag Call Me Princess.Heerlijke combinatie! Misschien is het nog te vroeg om in de lente-sferen te raken, maar dat maakt niet uit. Zeker een aanrader voor als je ook gek bent op dit soort tinten. En al helemaal als je nog Call Me Princess wilt bemachtigen.
Wat vinden jullie van deze combinatie?

9 opmerkingen:

 1. Ik blijf verliefd op call me princess en de nieuwe vind ik ook echt geweldig mooi. Maar ik heb al zoiets van Flormar dus ik mag hem van mezelf niet kopen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super mooie combi. Call me princess heb ik ook, daar ben ik echt dol op!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had er nog nooit aan gedacht om Call Me Princess als accentnagel te dragen, heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie combinatie! A Gallon of Melon wil ik ook nog graag hebben. Vind het ook zo stom dat ze Call Me Princess uit het assortiment halen, je zou toch zeggen dat 'ie goed verkoopt, ik vind hem in ieder geval prachtig. Gelukkig heb ik er nog een back-up van!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kleur is A Gallon Of A Mellon! Leuke combinatie zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie en zomerse combinatie!! Call me princess wil ik ook hebben, staat ook geweldig als accentnagel. Jammer dat deze lak eruit gaat want hij is echt super mooi.Ik ga er voor kijken zodra ik de kans krijg.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De combinatie is erg geslaagd maar ondanks dat ik de kleur ook mooi vind werkt dit niet voor mij, ik bedoel op mijn handen en nagels!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Purty! Ik hou van koraalroze kleurtjes zoals deze.

  BeantwoordenVerwijderen