maandag 23 februari 2015

Pink Pictures #24

Het eerste Pink Pictures artikel van 2015! Jup, dat heeft even geduurd, dus de typische Kerstige foto's sla ik eventjes over (die tijd hebben wij nu echt gehad). Op naar een boel andere gezellige foto's! Nou ja, oké, en toch een paar foto's van rond de feestdagen... ;)Ik begin met de look die ik met Oud en Nieuw droeg (ook wel te zien in deze vlog). De eyeliner is trouwens van Catrice; hij is vrij doorzichtig met shimmer en over een zwarte eyeliner geeft het een mooi effect. Daarna heb ik hem eigenlijk niet meer gedragen, dit soort glitter-eyeliners vind ik toch echt meer bij de feestdagen passen. Rechts is mijn poging om weer eens te gaan tekenen. De tekenblokken zijn allang aangeschaft en eigenlijk was het de bedoeling dat ik op sommige avonden bij de tv mijn tekenblokken erbij zou pakken... dat is tot nu tot 1-2 keer gebeurd. :P Ach ja, dit is een begin...Het galafeest op mijn werk werd dit jaar in Eindhoven gehouden. Wat is Evaluon toch ook een prachtige locatie! Op deze foto is in de verte onze directie te zien die iedereen ging toespreken. Uiteindelijk was het een geslaagd feestje!In december ging ik een beetje last minute alle cadeautjes kopen en je komt dan zomaar een paar rendieren in het centrum van Utrecht tegen... jep, heel gaaf! Wij moesten trouwens wel lang op de sneeuw wachten en toen het eindelijk viel werd het ook echt wel koud. Die kou is niet zo mijn ding, maar de sneeuw heeft iets magisch. En ja, dan ga je spontaan een selfie op straat maken terwijl het sneeuwt... ;)Best veel bier zo... allemaal van mij! :P Dat was op een avondje bijkletsen met Amelie (wanneer gaan wij weer? :P) wat natuurlijk erg gezellig was! Net als tijdens de Fashion Week, waar wij ook nog eens hebben gevlogd. En ja, zo'n stoere auto is dan natuurlijk een foto waard!Amelie en ik houden ons vaak bezig met zinloos veel selfies maken... :P Zoals hier, toen wij in de bios voor 50 Shades waren. De film vonden wij trouwens wel cool. Ik had alle boeken gelezen, vond het verhaal waardeloos, maar toch grappig hoe ze er een oké film van hebben kunnen maken. Vooral leuk om alle personages die je in je hoofd uitgetekend hebt in het "echt" te zien. En ja, ik kreeg zelfs kippenvel toen ik het gebouw met in het groot "Escala" daarop op het scherm zag... ;)Manlief appte mij opeens die foto links door... heeft hij het gewoon voor mij gekocht! Zoals jullie weten ben ik gek op karamel, dus hier maak je mij zeker blij mee... en het was heerlijk! De mooie bos bloemen heb ik met Valentijnsdag van hem gekregen, zo schattig! :)Aaaaah, kijk die twee schatjes! Zo lief als ze zo met elkaar omgaan! Dat is lang niet altijd zo, hoor, maar bij dit soort momenten smelt ik natuurlijk helemaal. :) Deze vier ringen heb ik trouwens met Valentijnsdag gekregen... of eigenlijk was het deels ook voor ons jubileumpje. Ik draag ze niet allemaal tegelijk, maar wel 3 aan een hand. Dat vind ik altijd wel leuk staan, dus ik wilde al een tijdje echte zilveren ringen hebben voor mijn linker hand (op mijn rechter hand heb ik natuurlijk mijn trouw- en verlovingsring). Deze zijn van Lucardi, heel betaalbaar, dus ik hoop dat ze nog lang mooi zullen blijven.Ah, mijn Pupa spulletjes... ik ben er nog steeds zo blij mee! Check deze beauty's nog in het aparte artikel daarover. Onderaan zien jullie een reactie op Instagram van Desi Perkins... ik kan op dit soort momenten zo'n fangirl zijn. :P Ik ben echt gek op Desi, zij maakt super leuke video's en zij heeft een hele leuke persoonlijkheid. Iemand maakte een stomme opmerking op Instagram en ik moest er een sarcastische opmerkingen over plaatsen, waarop ik dus deze reactie van Desi kreeg. Leuk! Ik hou er sowieso van als grote Instagram'ers op je bericht reageren, dat maakt het wat persoonlijker. Tot slot, rechts - een Hello Kitty nagellakje. Voor de verhuizing besloot ik om alvast mijn nagellakjes uit te zoeken. Ik heb een grote tas verzameld van nagellakjes die ik niet meer wil, maar er is nog een hele berg overgebleven. Aan sommige lakjes heb ik hele leuke herinneringen overgehouden, zoals dit lakje die ik al heel lang geleden van een lezeres van mijn blog kreeg. Heel erg cool! Waarschijnlijk zal ik hem eeuwig bewaren tot ie helemaal opgedroogd is (met zo'n aantal gaan de nagellakken nooit op bij mij. :P). Jaja, vanaf volgende week gaan wij eindelijk verbouwen en later ook verhuizen. Ik kan niet wachten om het nieuwe huisje te zien opknappen en om straks mijn stash opnieuw in te delen! Uiteraard zal ik het later allemaal aan jullie laten zien. ;)

3 opmerkingen:

  1. Leuke foto's, wauw je eerste ooglook!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Altijd fijn de Pink Pictures! Je beestjes zijn super schattig!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. I looooove snow! :-) En de kou die nemen we er dan maar bij. Die karameldingen zien er trouwens MEGA lekker uit, ook al ben ik eigenlijk niet zo voor karamel.

    BeantwoordenVerwijderen