woensdag 4 februari 2015

Top 7 Britse YouTube beauty guru's

Geen top 5, maar een top 7. Ik dacht, ik zet alle Britse YouTube guru's die ik volg op een rij, en ik bespreek ze een voor een met jullie... in een vorm van een top 7. De ene kijk ik nou eenmaal wat vaker dan de andere. En eerlijk is eerlijk, het was vrij lastig om een goede volgorde te bepalen, maar ik heb het toch gedaan... Wat is het toch met Britse/Engelse YouTube'rs trouwens? Iedereen lijkt er een zwak voor te hebben. Mochten jullie nog een Australische/Nieuw Zeelandse of een Duitse top willen... let me know. ;)

7de plaats: Zoella


Wat? Misschien wel de grootste Engelse YouTube guru op de laatste plek? Jep, sorry. Ik weet niet wat het is. Zoe is een hartstikke leuke en vrolijke meid, maar op een of andere manier kijk ik haar wat minder vaak de laatste tijd. Ik hou normaal van wat kortere video's die wat meer to-the-point zijn en dat zijn deze niet echt. Toch nog kan ik nog steeds door Zoe lachen, dus ik kan haar video's dan ook zeker aanraden. Super leuk trouwens voor haar dat ze een aantal eigen producten heeft uitgebracht en een (door iemand anders geschreven) boek. Is iedereen tegenwoordig aan het schrijven geslagen? :P

6de plaats: Pixiwoo's


Waarschijnlijk om dezelfde reden als Zoella: vrij lange video's. Maar ik leer er nog steeds wel van! Tegenwoordig ben ik meer fan van hun Instagram-accounts, dan van hun video's. Ik kijk ze nog wel vaak, maar niet altijd. De zusjes Chapman zijn super succesvol met hun Real Techniques kwasten (en nu ook de nieuwe Bold Metals collectie) en ze hebben goede make-up skills. Zeker een aanrader als je nog wat make-up tips kunt gebruiken.

5de plaats: Fleur DeForce


Nog een meisje met een eigen boek. ;) Fleur heeft prachtig lang haar en grote Bambi-ogen. What's not to love? Zij lijkt een lief karakter te hebben en ook haar kledingstijl vind ik leuk om te zien. Ik kijk bijna al haar video's, omdat ze zo "down to earth" lijkt.

4de plaats: Vivianna Does Makeup


Oooh, dat was een lastige: kiezen tussen Anne of Lily, die ook nog eens vriendinnen zijn. Ik heb toch voor Anna voor de 4de plek gekozen. Ik vind haar hartstikke leuk en kijk zo goed als al haar video's. Soms is het een beetje te veel van hetzelfde, maar ze weet er nog altijd iets leuks van te maken. Lekker simpel, geen poespas en altijd mooi bewerkt.

3de plaats: Lily Pebbles


Ah, Lily, zeker in mijn top 3! Lekker direct, open en een gezellige meid (in ieder geval op beeld). Ook haar vlogs zijn leuk, ook al kijk ik ze niet altijd. Een goede mix tussen high-end en budget make-up, al is zij een van de YouTubers die mij helemaal met dure Charlotte Tulbury spulletjes heeft aangestoken.

2de plaats: Essie Button


Essie (oftewel Estee) is de enige dame in dit rijtje met een niet-Brits accent. Zij komt oorspronkelijk uit Canada, maar woont wel in Engeland... dus vandaar in deze top. ;) Zij kan soms zo'n droge humor hebben, echt te leuk! Ook haar video's zien er altijd clean uit, lekker simpel uitgelegd en zonder poespas. Geen spannende looks, maar toch zijn die leuk (naast haar favorieten en hauls).

1ste plaats: Amelia Liana


En over hauls gesproken... De bedenkster van #FeelingSpendy hashtag (die zoooo op mij van toepassing kan zijn): Amelia Liana. Aan het begin moest ik een beetje aan haar stem wennen, maar Amelia is echt leuk. Haar hauls, haar looks, haar favorieten en vlogs. Kort en bondig, lekker direct en ik zit elke keer te kwijlen bij al die mooie producten. Dankzij haar heb ik al een aantal items op mijn toch al lange wishlist gezet.

Kennen jullie al deze YouTubers en hebben jullie nog andere favoriete Britse beauty's?

3 opmerkingen:

  1. Ik volg ze ook allemaal! Leuke YouTubers! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vivianne Does Makeup, Essie Button en Amelia Liana volg ik ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Voor mij is en blijft Nummer 1 Lisa. Ik vind de Pixiwoo zusjes ook wel leuk maar soms té gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen