zondag 15 februari 2015

Valentine's look with Pupa

Een beetje een verlaat artikel vandaag, maar ik wilde deze look toch nog aan jullie laten zien de dag na Valentijn. Wie zegt eigenlijk dat je de dag van liefde op 14 februari moet vieren? Wat als je 14 februari helemaal andere plannen had (zoals -ik noem maar wat- een dance-battle of zo... check mijn Twitter :P )? Ook al heb ik gisteren een prachtige bos bloemen gekregen, gezellig samen eten verplaatsen wij gewoon naar vandaag. Maar nu wil ik mijn look van gisteren aan jullie laten zien, plus een korte review van een aantal fijne Pupa goodies die mij geholpen hebben om deze look te creëren.Pupa is een prachtig Italiaans merk dat je online en bij een aantal (DA) drogisten kunt vinden. De felle rode verpakkingen vallen lekker op en hun kleurkeuze is heel breed. Het bekendste Pupa product is toch wel, denk ik, de Vamp! mascara die voor mega volume zorgt (lees hier mijn review). Maar als jullie dachten dat dit de enige mascara van Pupa is... nee...Dit is mijn nieuwe liefde: Ultraflex Maximum Curve mascara. Wow, ik ben echt gek op mascara's die vanaf het eerste moment hun werk goed doen (en waarbij je dus niet een week of twee hoeft te wachten tot de formule wat opgedroogd is). Het borsteltje van deze mascara heeft van die stroeve haartjes. De substantie zelf is mousse-achtig en zorgt ervoor dat je deze mascara makkelijk kunt opbouwen. Het resultaat: opvallende wimpers met lekker veel volume en lengte, plus de krul die er de hele dag (!!!) in blijft zitten. Ik gebruik niet eens een wimperkruller met deze mascara, dat vind ik persoonlijk niet nodig. Alleen met het borsteltje al creëer ik het gewenste effect. Een laag maakt mijn wimpers al opvallend, maar met tweede laag kan ik ze nog meer gekruld maken en er lengte in creëren. Love it! Ik heb deze mascara al een paar keer gedragen en ik ben enorm tevreden. Ik denk dat ik een nieuwe favoriet heb ontdekt...En als wij het toch over de ogen hebben... Dit is een roze oogschaduw... Deze Vamp! Cream Eyeshadow Velvet Matt komt uit de nieuwste voorjaar-limited edition van Pupa en draagt de naam #002 Sporty Pink. Deze oogschaduw heeft een hele zachte zijden structuur en glijdt over de oogleden zonder pigmentatie te verliezen. De kleur is heel intens en laat zich makkelijk vervagen bij de arcadeboog. De kleur zelf vind ik trouwens prachtig. Hij doet mij enorm veel denken aan een kleur uit een Urban Decay Anniversary palette die volgens mij Burned heet. Alleen deze tint van Pupa is nog iets intenser en opvallender. Het is een soort felle pastelkleur die een beetje "burned" roze is. Heel erg mooi om te zien! Op de ogen is hij niet mega fel, hij kan juist heel neutraal staan als je het met de juiste kleuren combineert. Maar bij direct licht zie je toch wel dat het echt een roze kleur is. Nog een fijne bijkomstigheid: hij blijft echt goed zitten. Gisteren heb ik deze oogschaduw op een niet al te beste oogschaduwbasis gedragen. En hij heeft ervoor gezorgd dat mijn ooglook na een hele dag, inclusief dansen, netjes op zijn plek bleef zitten.Vamp! Definition Liner heeft een stift-applicator. Meestal hebben dit soort applicators niet de soepelheid van een kwast, maar deze werkt eigenlijk heel makkelijk. Je hebt er veel controle mee en daardoor teken je snel een lijntje zonder te knoeien. De kleur is lekker intens en mat, love it! En hij blijft prima op zijn plek zitten, de hele dag lang.Dit is dus de ooglook die ik gisteren droeg, waar ik de bovenstaande drie producten voor gebruikt heb. De roze oogschaduw heb ik iets meer smokey gemaakt met een paarsige tint. Het resultaat vind ik extra mooi geworden door die roze kleur van de oogschaduw. De eyeliner wing is intens en mijn wimpers... dit is precies het effect waar ik van hou. Maar goed, wij gaan verder met het gezicht...Like a Doll Cream Blush die ik heb, draagt een bijpassende naam #203 Flashy Doll. Ik hou van dit soort rodere kleuren, omdat ze altijd zo'n fris en natuurlijk resultaat geven! Zo ook met deze blush. Hij laat zich makkelijk uitblenden en blijft daarna lang op mijn wangen zitten. Een heerlijk makkelijk product om te gebruiken, en ook de verpakking vind ik prachtig. Doet deze kleur jullie trouwens niet aan een andere favoriet van mij denken? Ik moest meteen aan Chanel Chamade denken, een limited edition blush die hetzelfde frisse effect geeft. Alleen deze Pupa blush is een stuk goedkoper en nog steeds verkrijgbaar bij een aantal verkooppunten (ook dit was een LE).Bij een Valentijn's look horen natuurlijk rode lippen. I'm Lipsticks van Pupa hebben een heel intens pigment, voelen heel zacht aan en blijven lang zitten. Een langhoudende lipstick die je lippen niet uitdroogt is altijd lastig om te vinden, maar dit is er zeker een. Heel makkelijk om aan te brengen en de kleur is heel intens. Deze draagt de naam #205 Cherry en is heel fel rood. Niet te oranje, maar ook niet te koel. Normaal staan felle rode kleuren mij niet, maar deze vind ik geweldig. Extra credits ook aan de verpakking. Het hulsje heeft een rode binnenkant, waarbij ik spontaan Louboutins-vibes krijg. ;)En dit is de uiteindelijke look! Wat vinden jullie ervan? Ik vond het eerst wel spannend om rood en roze met elkaar te combineren, maar toch past het allemaal best goed bij elkaar. Donkere ogen, felle lippen - hoezo zou je het niet mogen combineren? Who cares, laat de regels maar! Zien jullie hoe intens de lippenstift is, wat ik bedoelde toen ik de oogschaduw-kleur omschreef en hoe mooi de gezonde uitstraling is die de blush kleur geeft? De kleur die ik op mijn nagels droeg is trouwens ook van Pupa (vergeten om op de groeps-productfoto te zetten)...Dit is een Lasting Color Gel die dus niet alleen lang zou moeten blijven zitten, maar ook een glans van een gel-nagellak heeft. Uit gewoonte heb ik er toch nog een aparte topcoat overheen aangebracht, maar dat even ter zijde. #098 is een hele mooie terracotta kleur. Hele warme kleuren staan normaal niet bij mijn huidskleur, maar deze vind ik echt wat hebben. Het is een hele draagbare tint die bij elke gelegenheid en met elke outfit gedragen kan worden. Ik had niet verwacht dat ik hem zo mooi zou vinden! Neutraal, maar niet saai, daar houden wij van.

Wat vinden jullie van mijn Valentijn's look? Zijn jullie bekend met producten van Pupa?

7 opmerkingen:

 1. De ooglook vind ik erg mooi! Zeker door die extra smoky toets van het paars.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie look hoor! Ik vind de producten van Pupa erg fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie look! Ik ken Pupa wel, maar zie het niet zo vaak in winkels, dus daarom vind je er niet zo veel van in mijn stash.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige look! Prachtig hoe je de kleuren hebt gecombineerd. Het roze accent in je binnenste ooglook vind ik super mooi. Ik heb verder ook niks gedaan aan Valentijnsdag (maar toch een bosje rozen gekregen ;-) ). Ik vind het zo'n onzin.. je moet iedere dag lief tegen elkaar zijn vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hele mooie ooglook! ik ben wel een beetje bekend met Pupa producten maar heb er niet veel van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jij staat gewoon met alles! Ik vind de ooglook best mooi maar zou het zelf niet durven.

  BeantwoordenVerwijderen