woensdag 11 februari 2015

Valentine's special: his favourite look

Het is jullie ongetwijfeld niet ontgaan: Valentijnsdag is in aantocht. Ik vond het een leuke gelegenheid om eens aan mijn man te vragen wat voor look hij bij mij het mooist vindt. "Kies jij maar de kleuren, of het donker/licht moet zijn en dan maak ik er een look mee." Je zou verwachten dat hij alleen voor mascara en lippenbalsem zou gaan, maar nee hoor, manlief weet dat hij getrouwd is met een beautyliefhebber. Zijn keuze verraste mij, eerlijk gezegd, maar ik ben er wel heel blij mee.Al snel bleek dat hij smokey eyes bij mij het mooist vindt. Ah, wat leuk! Dat had ik niet verwacht! Kijk, daar kan ik wat mee. "Maar niet heel donker". Ok, geen zwart, maar welke kleuren vind hij dan mooi? Hup, een paar palettes voorleggen (dat is makkelijker kiezen) en al snel wees hij "Bada Bing" van Makeup Geek aan (de donker-bruine kleur met hele fijne shimmer).De andere kleur die hij koos was de donker blauwe/paarse tint in het hoekje van mijn Tarte palette. Mijn meest favoriete oogschaduw-merken van dit moment, hoe toevallig! Maar wat vind je dan mooi voor op de lippen? Geen nude lips, vooral dat hele lichte vindt hij niks (welke mannen eigenlijk wel?). Iets fels... Maar met zo'n look, weet je het zeker? Uiteindelijk koos hij voor deze Hema kleur, maar dat vond ik toch iets te bont voor bij een donkere ooglook. Dus ik heb er wat van mijn matte H&M stick doorheen gemengd (vindt manlief ook wel mooi, en voor mij is het een musthave geworden die ik de afgelopen weken non-stop heb gedragen).Voor mijn ooglook heb ik ook nog een paar andere Makeup Geek kleuren gebruikt om te blenden en voor in de binnenste ooghoek. De blauwe Tarte kleur heb ik een beetje aan de bewegende ooglid toegevoegd en het lijntje langs de onderste wimperrand is er ook mee getekend (en wat meer smokey gemaakt met Unexpected van Makeup Geek).Ik heb uiteindelijk geen wing met mijn eyeliner getekend, maar een dun lijntje om de wimperaanzet mee te accentueren. Het resultaat is lekker smokey, niet al te donker, maar wel typisch iets voor mij geworden (vooral die warme arcadeboog... kon er niks aan doen, ik moest het zo maken! :P). Toch wel leuk om te zien hoe het uitgepakt is. Wat vinden jullie trouwens van mijn nieuwe armbandje? ;) Een vroeg Valentijnscadeau of een laat 10-jaar-samen presentje.En voor de wangen dan? Een roze blush of iets meer neutraals? Het werd dat tweede, dus ik heb vooral bronzer-kleuren gebruikt, met een gezond glansje. En that's it, het resultaat vond hij heel geslaagd! Ook al draag ik de laatste tijd niet zoveel donkere smokey eyes looks (geef mij maar een warme meer neutrale look), dit vind ik weer eens heel leuk voor de afwisseling. Missie geslaagd!

8 opmerkingen:

 1. Hele mooie look, ik vind de donkere kleur bruin zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooie look, leuk om je man eens te vragen wat hij leuk vindt en het resultaat met ons te lezen. Hij heeft smaak! Ik vind je coupe trouwens prachtig (wilde ik de vorige keer al zeggen toen je je nieuwe hairdo showde, maar kwam er niet aan toe) staat heel classy! Was er ook direct aan gewend.. staat je super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oops met ons te delen bedoel ik natuurlijk (grr typo's!)

   Verwijderen
  2. Ah dank je wel, lief! :)

   Verwijderen
 3. Mooie look is het geworden zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn verloofde houdt ook 't meest van smokey eyes en neutrale lippen :-) Mooie look heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jouw man heeft duidelijk gevoel voor beauty! Is erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen