zondag 1 maart 2015

5 favorieten van februari 2015

1 maart alweer... Het leek eeuwig te duren, totdat het opeens heel snel ging. Maart wordt een belangrijke maand voor ons, met verbouwen en verhuizen, en oh ja, tussendoor natuurlijk gewoon nog kunnen werken en bloggen. Maar het komt vast allemaal goed. Voor nu wil ik even terugblikken op de maand februari waar ik weer een aantal fijne beauty-producten ontdekt heb.Allereerst natuurlijk mijn Makeup Geek oogschaduws. Ik had wel verwacht dat ik ze goed zou vinden, maar ik ben inmiddels geobsedeerd... Zo'n goede kwaliteit, het is gewoon niet normaal! De kleuren zijn natuurlijk ook helemaal mijn ding... niet zo gek ook, als je ze zelf uitkiest, maar het had ook kunnen tegenvallen. Ik ben zo gek op deze oogschaduws dat ik er nog echt meer van wil hebben (ja, ook ondanks die invoerrechten en al dat soort gezeur). Ook heb ik de afgelopen maand een kleine bestelling op BeautyBay geplaatst. Ik zag dat ze Clean Skin parfum verkochten in een setje met bodylotion en douchegel. Skin parfum van Clean had ik al eerder (in Belgiƫ) geroken en ik vond hem ontzettend lekker, dus nu ben ik enorm blij dat ik hem eindelijk heb. Het is zo'n verslavende geur, I looooooove it! Een beetje zoet, een beetje kruidig, vooral erg sexy. En dit is hoe Clean hem zelf beschrijft: "Hints of dewy flower petals wrap around notes of pure creaminess and warm musk to evoke the simple scent of touchable skin. Enticing, fresh, pure." De roze tonic/lotion van Payot heb ik ook bij BeautyBay besteld, deze stond al een tijdje op mijn wishlist. Ik ben sowieso gek op dit merk, dus wil ik ook al een tijdje meer producten van Payot uitproberen. Deze tonic was ook alles wat ik ervan verwacht had. Hij is heel zacht (bevat geen alcohol), reinigt goed mijn huid en ruikt ook nog eens heerlijk zoetig.

Het paarse lakje van Essence draagt de naam Purple Sugar en er staat groot "Colour of the Year" op. Tja, ik ben een beetje achter, omdat dit de kleur van vorig jaar was. Maar op een of andere manier heb ik hem niet eerder gezien. Wat een geweldige paarse/lila kleur is het toch ook! Binnenkort zien jullie hem op mijn nagels in een artikel. De H&M Matte Lip Pencil die ik laatst in een video liet zien bleek toch leuker te zijn dan ik verwacht had. Ik heb hem sindsdien bijna dagelijks gedragen. Dit is echt zo'n mooie "your lips but better" kleur, een soort Kylie Jenner lip maar dan minder bruin. Een mooie matte kleur die mijn lippen volgens mij zelfs ietsje groter doet lijken. Een absolute favoriet!

4 opmerkingen:

 1. Daar ga ik weer, nu moet ik ook MakeUp Geek oogschaduws hebben...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijne items! Dat lakje vind ik ook erg mooi.Ben benieuwd naar je swatches. Clean Skin ken ik nog niet, ben benieuwd. Succes met verbouwen/verhuizen. Dat wordt een enorm hectische tijd maar wel erg leuk;-) een aantal jaar geleden zat ik er ook middenin en weet hoe het is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Heb er echt veel zin in,maar ben benieuwd hoe snel dat gevoel gaat veranderen :P

   Verwijderen