vrijdag 6 maart 2015

Blast from the past: oude Fancy gevonden

Tijdens het verhuizen kom je nog eens leuke dingen tegen.... naast briefjes, oude foto's en andere herinneringen kwam ik ook een aantal uitgescheurde beauty-bladzijden uit een oude Fancy tegen. Ja, Fancy, kennen jullie het nog? Wow, dit is lang geleden! Hoe oud zullen deze bladzijden al niet zijn... een jaar of 7-10? Maar goed, in het kader van "zoveel mogelijk weggooien" gingen ook deze beauty's weg. Maar eerst moest ik er natuurlijk foto's van maken. Ik pakte mijn iPhone en legde een paar opvallende producten van toen vast. Altijd grappig om te zien wat vroeger zo "hip" was en hoe merken veranderd zijn!Die duo's van L'Oréal! Ik had volgens mij precies deze, dit was een van mijn eerste echte oogschaduws! Ik had beide kleurtjes toen zo goed als opgemaakt. Zo leuk om weer terug te zien! Maakte The Body Shop vroeger lipgloss palettes? Jep... het hadden ook de shimmer cubes kunnen zijn. Wow en wat een oude verpakking van Maybelline! Die hebben ook een behoorlijke makeover gekregen... MexxColors! Kennen jullie deze nog? En natuurlijk Miss Helen van de Hema, wel hele mooie nagellakjes zo te zien. Ook Maybelline nagellak heeft een update qua verpakking gehad. En kennen jullie die hele hype rondom Chupa Chups producten? Hahaha ik had volgens mij daar ook iets van!Twee woorden: tattoo tape. Hahahaha oké, genoeg nu. :P Over hypes gesproken... Pucca! Die was zo populair vroeger, ik had ook een paar van die random spullen met Pucca erop! Je beseft pas dat het een hype was pas als je nu bedenkt dat niemand er nog over praat. C-me nagellak, ja ja, die was er ook! En check die trio's van Bourjois en die losse oogschaduw (de voorganger van budget pigmenten, toch?). Jep, ik had beide, in het blauw... :P De schattige duo oogschaduws van de Hema zien er tegenwoordig wat strakker uit, maar dit was zo schattig. En H&M heeft naar mijn gevoel niet zo veel aan de verpakking veranderd... dit zou zo maar een foto van hun nieuwste quatro kunnen zijn. :P

Kennen jullie deze goodies nog? Wat waren jullie favoriete producten uit die tijd?

3 opmerkingen:

  1. Het enige wat ik me hiervan herinner is dat drogisterij make-up toen écht bagger was, haha. Als je nu ziet is het toch allemaal pakken beter geworden, de meeste drogisterij merken moeten zelfs niet meer onderdoen voor duurdere make-up :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. HAH! Zalig :-) Ik was bijna vergeten dat ik ooit Fancy las. Echt grappig hoe alles verandert... De trends en kwaliteit van producten zijn er duidelijk op vooruit gegaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. super leuk. oh waar is de tijd dat ik nog fancy las

    BeantwoordenVerwijderen