zondag 29 maart 2015

First Aid Beauty - Ultra Repair Cream

Zo nu en dan ontdek ik weer een hele fijne crème die mijn gezichtshuid heel blij maakt. Bij voorkeur een crème zonder poespas, maar wel met effectieve werking. Een crème die mijn vette/onzuivere huid rustig(er) maakt en vooral geen nieuwe onzuiverheden meer veroorzaakt. Toevallig is dit ook een crème die een hele hype vormt in Amerika en Engeland. Maak kennis met First Aid Beauty en hun meest bekende moisturizer.De producten van First Aid Beauty (of afgekort: FAB) staan bekend om hun zachtheid. Ze bevatten geen parabenen, agressieve chemicaliën of kleurstoffen. Daarom zijn deze producten ook geschikt voor gevoelige huid. FAB heeft een aantal producten in het assortiment, maar de bekendste is toch wel de Ultra Repair Cream. Ik heb deze een tijdje geleden in een setje op sephora.com gekocht (al kun je hem ook via andere webshops vinden, zoals beautybay.com of de Nederlandse Cosmania). De gezichtsreiniger van dit merk vond ik niet heel bijzonder, maar deze crème is een verhaal apart. Ik heb een nieuwe favoriet gevonden!Ultra Repair Cream is vrij dik van structuur. Niet te dik, ik vind hem nog steeds lekker romig en makkelijk uitsmeerbaar. Maar het is ook absoluut geen waterige substantie, je hebt echt een crème in handen. Deze crème bevat een aantal hele verzorgende ingrediënten, zoals shea boter, havermout en eucalyptus olie. Er wordt dan ook geadviseerd om deze crème voor droge/gevoelige huid te gebruiken. Maar ook huid die even te veel stress, weersomstandigheden en andere vervelende factoren heeft gehad kan profijt hebben van deze crème. Ook mensen met eczeem en andere huidsklachten zullen Ultra Repair Cream waarderen. Je hoeft hem trouwens niet per se voor je gezicht te gebruiken, droge ellebogen en lippen (en zelfs oogleden... uit eigen ervaring) kunnen de verzorgende ingrediënten van deze crème gebruiken. Kortom, een klein wondertje!Wat een herlijk product is dit! Ik gebruik hem het liefst 's ochtends en 's avonds, al wil ik tussendoor ook andere crèmes blijven uitproberen. Mijn huid reageert heel goed op deze crème en blijft er rustig mee. De teint wordt egaler en mijn huid voelt gehydrateert aan. En nogmaals, het is een crème zonder poespas, zonder hele aanwezige geur of kleur, maar dat is precies wat de meeste huidjes ook nodig hebben. Zeker een aanrader voor als jij je huidverzorging extra belangrijk vindt (tja, wie niet eigenlijk :P). Er zijn meer merken die zo'n alleskunner in het assortiment hebben, maar van deze weet ik dat hij ook echt werkt. Love it!

Kenden jullie dit merk al? Wel eens deze crème ook geprobeerd?

4 opmerkingen:

  1. Ik kende het nog niet maar het lijkt me wel super fijn ^^ xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kende deze nog niet, maar het klinkt als een heerlijke crème

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik had wel al eens van het merk gehoord maar heb het nog nooit gebruikt of irl gezien! Fijn dat je een nieuwe favoriet hebt.

    BeantwoordenVerwijderen