vrijdag 13 maart 2015

L'Oréal Infallible lipstick (#111 Permanent Blush)

Altijd leuk om aanraders van anderen uit te proberen! Laatst had Etos een actie op Infallible lippenstiften van L'Oréal - €10 per stuk, terwijl ze normaal 1,5x zoveel kosten. Nooit gedacht dat ik er een moest hebben, totdat een collegaatje van mij vertelde dat #111 een favoriet van haar zus was. Oké, vooruit dan maar, ik wil deze kleur ook wel eens uitproberen. Dit is niet een kleur die ik zelf snel zou hebben uitgekozen, maar dat is dan ook het leuke aan fijne ontdekkingen.L'Oréal heeft meerdere Infallible producten in het assortiment en ik ben er altijd heel tevreden over geweest. Infallible producten staan bekend om hun langhoudende eigenschappen en fijne textuur. Zo ook deze lipstick/stain/gloss. Het is een 2-in-1 product. Aan de ene kant heb je de kleur die zich onmiddellijk aan je lippen gaat "hechten", aan de andere kant - een balsem die voor glans en verzorging zorgt. Bij dit soort producten krijg ik weer de nachtmerries van Max Factor Lipfinity, maar toch wilde ik dit duo een kans geven. Zou het net zo uitdrogend zijn of is er toch hoop?Stap 1: de stain in lippenstift-vorm. Jep, dat is droog spul. Maar ik moet zeggen, het voelt een stuk aangenamer dan Lipfinity! Ja, ik voel dat het in de lippen intrekt, maar het is meer een droog dan een trekkerig gevoel. Met Lipfinity voelde het enorm vervelend op mijn lippen, ik wilde dat product niet op mijn lippen hebben. Maar dit... dit is nog best zacht! Uiteraard vraag het om de lippenbalsem die aan de andere kant van het product zit. Deze lipstick/stain droogt trouwens best snel. Een dun laagje is heel gepigmenteerd, dus je bedekt binnen no time je lipkleur.Ah, de balsem zorgt niet alleen voor soepelere lippen, hij voelt ook nog eens heerlijk romig aan en ruikt heel zacht naar vanille. Ik vind hem echt super fijn! En ik ben blij dat er een grotere hoeveelheid balsem in dit product zit dan lipstain. Balsem maakt echt het verschil. Mijn lippen krijgen een glossy finish en de oppervlakte lijkt een stuk egaler. Ook als het laagje balsem eraf is door het eten/drinken/praten, dan voelen mijn lippen nog steeds niet droog/trekkerig aan. Balsem is heerlijk in gebruik, maar je hoeft er dus niet voor te vrezen dat je hem elke seconde bij de hand moet hebben om de soepelheid aan de lippen toe te voegen.De kleur, #111 Permamnent Blush, vind ik echt prachtig! Het is eigenlijk de perfecte nude voor mij. Hij zit tussen het roze en beige in, niet te donker of te licht, echt ideaal. Of ik nou een neutrale look draag of een smokey eye, deze kleur kan altijd en voor elke gelegenheid. Ja, ik ben er blij mee! Een fijne ontdekking dus! Maar hoe zit het met de houdbaarheid?Foto links is gemaakt aan het begin van de middag, nadat ik Infallible lipstick 's ochtends heb aangebracht. Ik heb ermee ontbeten, geluncht en tussendoor nog snacks gegeten. Je ziet dat de randjes niet meer helemaal netjes zijn, maar vooral van afstand valt dit zeker niet op. Foto rechts is gemaakt daarna, met een vleugje balsem er overheen. Het maakt het weer een stukje frisser, alhoewel -zoals jullie ook kunnen zien- was het bijwerken van de balsem niet echt nodig, mijn lippen zagen er na een paar uur niet droog uit. De lippenstift zit echt heel comfortabel voor dit soort stain-producten. Natuurlijk voel je wat droogte, maar het is bijna niet noemenswaardig te noemen. De kleur blijft zo'n 6 uur prima op zijn plek zitten en hij verdwijnt ook nog eens heel subtiel zonder te "bloeden". Ja, zeker de moeite waard, vooral als je van dit soort langhoudende producten houdt. En ik weet niet hoe het deze week met Etos zit, maar bij Kruidvat kun je nu alle L'Oréal lipproducten voor €10 scoren.

8 opmerkingen:

 1. Zo fijn als het goed blijft zitten! Dit is een hele mooie nude kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat vind ik een hele mooie kleur. En super dat ze goed blijft zitten

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het een geweldig mooi kleurtje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nice! Top dat hij zo langhoudend is, en de kleur is heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat staat die nude kleur jou goed zeg! Heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooh deze is mooi zeg! Ik ben inderdaad altijd bang dat dit soort producten erg droog zijn, maar gelukkig is dat bij deze niet zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi kleurtje! Ik ben dol op oud roze kleurtjes en val er iedere keer voor ;-) Ik vind de kleur heel chique staan bij jou, heel classy! Die houdbaarheid is trouwens niet verkeerd!

  BeantwoordenVerwijderen